Els amants del Manga se citen dissabte a Ca n’Oliveres al Saló del Còmic

865

L’associació de comerciants Fem Vila organitza aquest dissabte el 3r Saló del Còmic de Martorell al recinte firal de Ca n’Oliveres. De 10.00 a 20.00h, es gaudirà de zona comercial, restauració, música en viu, concurs de disfresses i balls, exhibicions d’arts marcials, tallers, jocs i la visita d’artistes convidats.

L’organitzadora de l’esdeveniment, Carme Oliva, avança que “a les 10.00h, hi haurà concert d’Akane Croft i, a les 11.00h, podcast en directe Els lladres del temps i taller de pintar tote bags (bosses de tela) amb retoladors Posca. A les 12.00h, concert de Zaori, exhibició d’arts marcials a càrrec de Nihon Tai Jitsu i torneig de League of Legends amb Gaming Barcelona”.

“A les 13.00h, podcast en directe La Nit Frik, xerrada i taller de cosplay (disfresses de personatges Manga, Anime o de videojocs) amb Madoka Cosplay. A les 14.00h, concert de Younenki i revisió de cosplay. A les 15.00h, passarel·la de cosplay, desfilada Star Props i lliurament de premis”.

Carme Oliva, organitzadora Saló Còmic i Manga

“Mia Catano actuarà a les 16.00h, i també hi haurà un nou taller de pintar tote bags. A les 17.00h, exhibició d’Hummy i Reiko Concurs Idols i lliurament de premis. A la mateixa hora, torneig de Soft Combat i, una hora més tard, nou torneig de League of Legends amb Gamming Barcelona”, afegeix.

Carme Oliva, organitzadora Saló Còmic i Manga

Carme Oliva explica que “la primera edició la vam fer a El Progrés i va tenir una gran acollida amb l’assistència de 500 persones. La segona edició la vam traslladar a Ca n’Oliveres amb 40 expositors i 1.200 visitants, i enguany volem que sigui encara més gran”.

Carme Oliva, organitzadora Saló Còmic i Manga

L’entrada anticipada es pot comprar al portal entrades.martorell.cat al preu de 5 euros, amb entrada gratuïta per als menors de 5 anys. També es pot comprar a l’entrada del recinte.