Nou curtmetratges casolans opten al Concurs MartHorror amb vot popular a Instagram

749
Passi al darrer MartHorror, de Cinema del Diable
Passi al darrer MartHorror, de Cinema del Diable

Fins aquest proper dijous 7 de maig és obert el període de votacions per al Concurs MartHorror #JoEmQuedoACasa que ha encetat Cinema del Diable. Tothom qui vulgui pot visionar, al compte d’Instagram de l’entitat, els 9 curtmetratges amateurs finalistes que ha seleccionat el jurat, i votar el preferit amb un ‘m’agrada’. Els participants opten a guanyar una subscripció a Filmin, passis per al Cicle Gaudí i altres regals.

Els requisits de les filmacions participants eren “tenir una durada màxima de 59 segons i temàtica de terror, i gravar-se a casa”, apunta Javier Vega, president de Cinema del Diable.“Hem rebut bastants treballs, i hem fet un triatge de 9 curts, que estaran publicats a la nostra conta d’Instagram i que la gent podrà votar fent un like al que més li agradi”. Aquests vots populars es combinaran amb el del jurat del Cineclub del Diable.

Javier Vega, president de Cinema del Diable

Les 9 peces seleccionades són Susurros (Sandra Casas); La presència del mal mai s’acaba (Carlos Marcial); Ouija (Jesús Agudo); Outside (Guillem BG); Psychedellic (Sara Arellano); El timbre sonará a medianoche (Héctor Naranjo-Gámez); Plato confinado (Derrik Herrera); El Grito (Daniel de Pedro) i Confinado (Juan Ignacio Martín Blázquez).

Pel que fa als premis, Vega detalla que “el primer tindrà una subscripció de 3 mesos a Filmin, el segon aconseguirà un passi de temporada per a 2 persones a les sessions del Cicle Gaudí que fem al Cineclub del Diable”.

D’altra banda, l’entitat sortejarà entre tots els participants -siguin finalistes o no-, samarretes, tasses i entrades per al Cicle Gaudí. A part, els millors curts es projectaran en pantalla gran a la propera Setmana del MartHorror, prevista per a l’octubre vinent, si tot va bé.

Javier Vega, president de Cinema del Diable

El Concurs MartHorror #JoEmQuedoACasa és una activitat que ha suplert les projeccions de films de Cinema del Diable a la Casa de Cultura de La Vila mentre duri la crisi sanitària generada pel coronavirus.