Nou Martorell avança el Nadal amb la campanya ‘El teu tiquet té premi’

1317

L’associació de botiguers i empreses de Nou Martorell s’avança al Nadal amb ‘El teu tiquet té premi’. Es tracta d’una nova campanya en què el client optarà a una segona compra gratuïta pel mateix import de la que faci a l’establiment.

L’únic que ha de fer el client, després de realitzar la compra, és “dipositar el seu tiquet a l’urna de la botiga, amb el seu nom i telèfon”, ha indicat el president de Nou Martorell, Marc Casasayas. En total es repartiran 2.000 euros en premis. No es canviaran per diners en metàl·lic i no es donarà canvi per la diferència. “El sorteig dels tiquets guanyadors es farà en directe a Ràdio Martorell 91.2 FM el proper dijous, 28 de novembre, a les 11.00h”, ha anunciat.

Marc Casasayas, president Nou Martorell

Casasayas, ha explicat que “la campanya està rebent una gran acollida”; va començar el dia 4 d’aquest mes i finalitzarà el dissabte, 23 de novembre. “Més de 60 establiments adherits ofereixen als seus clients l’oportunitat de repetir la segona compra gratuïta”. L’objectiu és premiar les compres als clients abans de la temporada de Nadal.

Marc Casasayas, president Nou Martorell