Nou Martorell omplirà diumenge Les Bòbiles amb la Fira del Comerç i Medieval

442
Fira del Comerç i Medieval Nou Martorell
Fira del Comerç i Medieval Nou Martorell

L’associació de comerciants Nou Martorell organitza aquest diumenge, de 10.00 a 20.00h, la 15a Fira del Comerç i 11a Fira Medieval a la rambla de Les Bòbiles. L’esdeveniment s’adaptarà a la situació sanitària i comptarà amb més d’una vuitantena de carpes i casetes amb una àmplia oferta comercial i d’animació. A més, hi haurà exposició i venda de vehicles, al lateral de la rambla.

Els establiments locals de diversos sectors donaran a conèixer novetats i faran descomptes, mentre que els medievals oferiran els seus productes artesanals i actuacions. El president de Nou Martorell, Marc Casasayas, afirma que “tenim ganes de poder celebrar la fira, la més gran de la comarca”. I ha afegit que hem preferit “concentrar-la en un sol dia tenint en compte la situació”.

Lluís Gutiérrez, representant de l’associació, remarca que “es tracta de la primera fira que fem després de la pandèmia. Els comerciants estan molt contents de sortir al carrer després d’un any molt difícil. Ho tenim tot preparat per iniciar la fira amb totes les mesures sanitàries i seguint el protocol”.

Lluís Gutiérrez, representant Nou Martorell

L’empresa martorellenca MR Parks instal·larà dues atraccions a la plaça Mare Caterina.