Nova convocatòria del programa ‘Joves en pràctiques’ per treballar a l’Ajuntament

432
Joves Garantia Juvenil

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell posa en marxa una nova convocatòria del programa ‘Joves en Pràctiques’ beneficiaris de la Garantia Juvenil, gràcies a la subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil. Els joves contractats duran a terme tasques en diferents departaments de l’Ajuntament per un període de sis mesos i jornada laboral completa.

L’Ajuntament de Martorell obre convocatòria per la contractació de cinc joves, d’entre 18 i 29 anys, per fer suport a diferents departaments. Els joves seran contractats i prestaran els seus serveis, sota la modalitat contractual de pràctiques remunerades, durant un període de sis mesos i a jornada laboral completa. La finalitat és que puguin millorar la seva ocupabilitat, amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, explica Carme Moles, tècnica de Promoció Econòmica de Martorell.

Carme Moles, tècnica de Promoció Econòmica

Aquesta és la sisena edició d’aquest programa. Durant l’edició de l’any 2016, un total de 10 joves beneficiaris van tenir un contracte de pràctiques a l’Ajuntament de Martorell, en l’edició 2017 es van beneficiar cinc joves i en la de 2018 cinc joves més. En la darrera edició, es va sol·licitar la subvenció per a cinc joves i finalment es va concedir la subvenció per a un.

El programa de contractació de joves en pràctiques vol que desenvolupin una primera experiència amb el món del treball per poder sortir al mercat i adquirir una feina a alguna empresa de l’entorn, evitant la seva marxa a l’estranger davant la manca d’oportunitats.

Les persones destinatàries dels contractes de treball subvencionats han de ser beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil; estar inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya; acreditar la possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com a equivalents, o d’un certificat de professionalitat, que els habilitin per a l’exercici professional, complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en practiques, i no haver participat en les convocatòries 2019 i 2020.

Inscripcions

Els joves interessats en participar en aquest programa poden realitzar la seva inscripció a través del formulari o es poden posar en contacte amb el Centre de Promoció Econòmica trucant al 93 775 31 01, per Whastapp al 630 88 45 28 o per mail a dfernandez@martorell.cat.