Nou Martorell posa en marxa la campanya de Nadal ‘El teu tiquet té premi’

1066

De l’1 al 23 de desembre, l’associació per a la promoció del comerç i dels serveis Nou Martorell posa en marxa la cinquena edició de la campanya de foment de compres de Nadal ‘El teu tiquet té premi’. Per cada compra feta a alguns dels prop de 60 comerços associats, el client optarà a una segona compra gratuïta pel mateix import de la que hagi fet en aquell establiment.

Tots els clients que, un cop realitzades les compres en aquestes botigues, dipositin el tiquet a l’urna que tindrà a disposició a l’establiment, participaran en el sorteig dels tiquets de les compres, fins a un valor total de 3.000 euros. Caldrà que al tiquet posin el nom i telèfon de contacte.

L’objectiu és agrair la confiança al comerç de proximitat, premiar als clients per les seves compres de Nadal i incentivar el consum a les botigues associades, diu Lluís Gutíerrez, responsable de Comunicació de Nou Martorell, qui assegura que és una campanya molt esperada pels compradors.

Lluís Gutíerrez, responsable Comunicació Nou Martorell

Els tiquets recollits fins al 23 de desembre entraran en un sorteig que es farà el 29 de desembre a les 11.00h en directe a Ràdio Martorell (91.2 FM). S’hi aniran traient tiquets premiats fins arribar a la suma de 3.000 euros en premis.

Una seixantena d’establiments adherits participen a la campanya ‘El teu tiquet té premi’, oferint als seus clients l’oportunitat de repetir la segona compra gratuïta. El distintiu es localitza a través d’un cartell a l’entrada de cada botiga.