Nova exposició a la Biblioteca sobre els múltiples recursos de l’aigua

114
Exposició 'Aigua'

La Biblioteca Martorell acull fins al 14 de juny l’exposició Aigua, dissenyada pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil, el ClijCAT. L’aigua és vida i font de múltiples possibilitats. En aquesta exposició s’explora aquests recurs des de diferents punts de vista i a partir d’una selecció de llibres per a totes les edats. Les imatges i la informació estan repartides en diferents banderoles, i es pot visitar en l’horari habitual de l’equipament.

La mostra us permetrà submergiu-vos i navegar entre les seves històries. Deixeu-vos esquitxar per cadascun dels títols, remulleu-vos-hi, jugueu-la, relaxeu-vos, viatgeu i gaudiu-la. A través d’aquesta mostra aprendrem que l’aigua és font de vida per beure, per nedar, per mullar, per rentar, per surar, per regar, per jugar, per pintar, per cuinar, per mirar, per esquitxar, per admirar, per viatjar, per surfejar, per purificar-se, per relaxar-se, per capbussar-se, per refrescar-se…

La mostra està integrada per nou banderoles i un centenar de llibres amb diferents apartats: introducció, núvols, pluja i neu, rius i llacs, platja i illes, mars i oceans, oficis i activitats, animals i plantes, camins i viatges, aigua i vida.

L’horari de la Biblioteca Martorell és de dilluns a dijous, de 16.00 a 20.30h, i divendres i dissabte, de 10.00 a 14.00h. A partir del 14 de juny, l’horari d’obertura serà els matins de dimarts i dijous de 10.00 a 14.00h i les tardes de dilluns a divendres, de 16.00 a 20.30h. A més, també a partir del 14 de juny, s’obrirà la sala infantil.