Obert el període d’inscripcions a una nova edició del programa ‘Ocupa’t Dones’

1456

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell inicia, per vuitè any consecutiu, el procés de selecció de les participants per a la nova edició del programa ‘Ocupa’t Dones’. És un projecte de foment de la inserció laboral adreçat a dones en situació de reincorporació al mercat de treball, que combina accions d’orientació i formació.

‘Ocupa’t Dones’ és un dispositiu específic de caràcter experimental i innovador per afavorir la inserció sociolaboral de col·lectius amb dificultats d’inserció, cofinançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social-Servicio Público de Empleo Estatal, en el marc del projecte ‘Treball als Barris’. S’adreça a dones que es troben en situació de reincorporació al mercat de treball, inscrites com a demandants d’ocupació a les oficines de treball i empadronades a Martorell, preferentment a la Vila.

La durada és de 12 mesos amb accions d’orientació i formació, amb pràctiques professionals no laborals en empreses, tutories, accions ocupacionals i promoció de l’ús de les noves tecnologies. Enguany, entre totes les preinscripcions es farà la selecció de 40 dones, tenint en compte que durant els primers mesos les baixes que es produeixin es podran substituir amb noves incorporacions.

El principal objectiu del programa és la millora de l’ocupabilitat a través del desenvolupament de les competències professionals (tècniques, transversals i de base), que cada dona aconsegueixi dissenyar un nou recorregut i projecte personal que la condueixi a tornar al món laboral, després d’haver recuperat la confiança en si mateixa i d’haver augmentat el seu nivell de formació, tenint clar com conciliar la seva vida personal, laboral i familiar.

El programa s’ha iniciat aquesta setmana amb una sessió informativa a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner.

Preinscripcions

Per participar del programa és necessari realitzar la preinscripció online o bé dirigir-se al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del Riu s/n 08760 Martorell Tel. 93 775 31 01).