Obert el termini per participar a ‘Comerç 21’, suport a pimes comercials i de serveis

170

Es posa en marxa una nova edició del projecte ‘Comerç 21’, que duu a terme la Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona, conjuntament amb PIMEComerç i amb el suport de l’Ajuntament de Martorell. L’objectiu és donar impuls als petits comerços, serveis i parades de mercat. El programa vol millorar l’oferta comercial dels municipis de la demarcació de Barcelona a través del suport i impuls a un màxim de 50 micropimes amb capacitat i voluntat de millora i creixement del negoci.

‘Comerç 21’ dona suport i fa un acompanyament personalitzat a cadascuna de les empreses seleccionades. Elabora un diagnòstic precís de l’empresa i dissenya un pla de millora individualitzat en funció de les necessitats detectades. Durant les diferents fases del projecte hi haurà sessions de networking, així com d’assessorament per part d’un grup de experts en les matèries que s’hagin de reforçar en cada cas (redefinició del model de negoci, comunicació i màrqueting).

Per poder participar en aquest projecte, l’empresa ha d’omplir el full de sol·licitud i presentar-lo per correu electrònic a l’adreça info@comerc21.cat, abans del 7 de juny. Per tal d’omplir la informació i conèixer les característiques del projecte, podeu contactar amb el personal tècnic de Comerç (jviladot@martorell.cat ) o de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell (amillan@martorell.cat / rmoya@martorell.cat).

La participació al projecte tindrà un preu per a l’empresa de 100 euros (+IVA), un cop seleccionada. La resta de l’import serà subvencionat per la Diputació de Barcelona i PIMEC. Les condicions per a participar-hi i el full d’inscripció es troben disponibles a la web  www.comerc21.cat.

Més informació