Adrià Alonso renova amb el CB Benicarló per a les dues properes temporades

178

L’entrenador martorellenc del Club Bàsquet Benicarló, Adrià Alonso, ha renovat per a dues campanyes més amb l’entitat castellonenca. El tècnic martorellenc va aterrar-hi a finals de 2020 i des del mes de desembre va recollir l’encàrrec de mantenir la plaça a la lliga LEB Plata.

En els cinc mesos de competició, ha deixat l’equip a la desena plaça, amb un balanç de dotze victòries i catorze derrotes. A un triomf de distància dels llocs de playoff, el conjunt dirigit pel martorellenc va aconseguir a més la millor ratxa de victòries en aquesta categoria, de tres consecutives.

El bon balanç de resultats i la bona sintonia entre ambdues parts han dut al martorellenc a acceptar l’oferta de renovació per a les properes dues temporades. Adrià Alonso explica que està “molt content” per aquest acord de renovació i explica que encapçalarà un nou projecte a dues temporades vista que li ha encarregat el club.

Adrià Alonso, entrenador CB Benicarló

La seva adaptació a Benicarló, segons ha explicat, ha estat molt completa i confessa que s’hi ha sentit “molt a gust”. Amb aquest escenari creu que no ha estat difícil acceptar la seva continuïtat amb el club vermell.

Adrià Alonso, entrenador CB Benicarló

La del martorellenc ha estat la primera renovació que ha anunciat el club i és previst que els propers dies s’anunciïn quins jugadors segueixen i les noves cares de l’equip, que tornarà a militar a la categoria de bronze del bàsquet estatal.