Oberta la convocatòria per sol·licitar ajuts de subministrament energètic

535

L’Ajuntament ha obert la convocatòria anual per sol·licitar els ajuts a les famílies de Martorell per atendre els subministraments energètics i d’aigua. L’import total màxim de la convocatòria és de 100.000 euros i el termini de sol·licitud acaba el 31 de desembre.

Els beneficiaris seran persones empadronades a Martorell que acreditin dificultats econòmiques per atendre les despeses de subministraments energètics i d’aigua amb unes condicions mínimes. El Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones (PMSAP) serà l’organisme que canalitzarà aquests suports a partir d’unes bases reguladores, pactades per les diferents formacions polítiques municipals.

Segons les bases reguladores, hi podrà accedir tothom que tingui una renda per càpita anual inferior a l’Indicador de la Renda de Suficiència de Catalunya (IRSC) i que no rebi altres ajuts d’administracions o ens públics que, sumats, en superin l’import.

Termini de sol·licituds
La sol·licitud i la documentació que s’hi adjunti s’haurà de presentar als registres de documentació del Patronat (Centre Cultural, Pavelló esportiu, Complex Esportiu La Vila i Centre Integral d’Esport i Salut). El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 31 de desembre.

Pla d’Ajut a les Famílies
La regidora responsable del Patronat Municipal de Serveis a les Persones, Núria Canal, ha recordat que “l’Ajuntament de Martorell va impulsar aquesta iniciativa de forma pionera l’abril de 2014, dins el Pla d’Ajut a les Famílies, que contempla un paquet de mesures econòmiques destinades a les famílies del municipi perquè tinguin garantides les despeses mínimes de subministrament energètic”. L’equip de govern manté “la ferma voluntat de seguir al costat de les famílies del municipi que més pateixen la recessió econòmica”, ha reblat.