Oberta la matriculació als cursos d’estiu de l’Escola Oficial d’Idiomes

3555
EOI
EOI

L’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) de Martorell ha obert aquest dilluns el període de matriculació per als cursos d’estiu, que tindran lloc del 3 al 28 de juliol. L’oferta lectiva inclou cursos de 80 hores d’anglès, de 1r a 4rt, 1r d’alemany i introducció al japonès.

El període de matriculació romandrà obert fins a esgotar places. Els interessats poden inscriure’s de manera presencial a l’EOI (avinguda Fèlix Duran i Cañameras, 15), de dilluns a dijous, de 16.00 a 19.00h, i divendres, de 10.00 a 13.00h. Els interessats hauran d’acreditar el seu nivell o realitzar-ne una prova.

Els alumnes que hagin formalitzat preinscripció, del 24 d’abril al 22 de maig, tindran prioritat a l’hora de formalitzar la matrícula i els centre els hi bloquejarà la plaça fins al 19 de juny.

El preu dels cursos és de 338,80 euros, sense incloure els llibres, que es poden comprar al mateix centre durant els dos primers dies de classe. L’EOI ofereix descomptes per a famílies nombroses i monoparentals; i persones que puguin acreditar discapacitat. L’import de la matrícula només es retornarà en cas d’anul·lació del grup per part de l’escola.

Per tal de cursar algun d’aquests intensius d’estiu, cal tenir 14 anys o més (a data 31/12/2017) i haver aprovat 2n d’ESO (cal presentar justificant). Els grups-classe seran de 20 persones.