La semifinal del torneig Cruyff Courts 6vs6 es jugarà aquest dissabte a Martorell

1347
1a Jornada Escolar del Cruyff Court a Martorell

El Cruyff Court ubicat al Camp de Les Carolines acollirà la semifinal prèvia a la final estatal de Cruyff Corts 6vs6. Els dos equips guanyadors de la darrera jornada escolar, celebrada el passat 7 de maig a Martorell, s’enfrontaran als guanyadors d’Igualada i, en cas de vèncer els seus partits, accediran a la final estatal del proper 11 de juny.

En categoria masculina, l’equip de l’Escola Juan Ramón Jiménez va ser el guanyador, mentre que en femenina, l’Escola Mercè Rodoreda va proclamar-se campiona. Aquests equips van vèncer en la primera jornada de futbol escolar que se celebrava al Cruyff Court de Martorell. Aquesta eliminatòria va aplegar uns 140 escolars de Martorell, dividits en 17 equips.

La semifinal d’aquest dissabte començarà a les 8.45h amb el partit de categoria masculina. Més tard, a les 9.30h, serà el torn per als equips femenins. Els partits tindran una durada de 3 parts de 10 minuts cadascuna. Les 14 regles de joc de Johan Cruyff, visibles al Cruyff Court de Martorell, seran el reglament a tenir en compte per disputar aquests partits.