Obertes les inscripcions de la 16a Lliga Social del Martorell Pàdel Club

558

El passat 30 de gener es van obrir les inscripcions per a la Lliga Social de Pàdel, que enguany celebra la seva 16a edició. La competició, organitzada pel Martorell Pàdel Club, començarà el pròxim 22 de febrer i té un nombre de places limitades.

La Lliga Social tindrà tres categories: masculina, femenina i mixta. Dins d’aquestes, s’agruparà a les parelles participants segons el nivell, per subcategories. El campionat inclourà partits entre setmana i finalitzarà el mes de novembre, aproximadament, amb la fase final i la seva respectiva entrega de premis.

El coordinador del Martorell Pàdel Club, Pau Quilez, ha explicat que “es faran diverses fases de grups, on hi haurà ascensos i descensos. Pujaran els primers i baixaran els últims de cada grup. I, a final de temporada, es disputarà el play-off“.

Pau Quilez, coordinador Martorell Pàdel Club

Els partits de la fase de grups es disputaran a les pistes de pàdel del Complex Esportiu La Vila, mentre que els duels de la fase final es jugaran a les del Pavelló Municipal Can Cases.

Els interessats en apuntar-se a la 16a Lliga Social ho podran fer a les oficines del club (Can Cases), al carrer de Josep Vilar s/n, de dilluns a dijous, de 17.30 a 21.00h. O podran enviar un correu electrònic a administracio@martorellpadelclub.cat si volen sol·licitar informació.

Pau Quilez, afegeix que “si algú vol que li guardem la plaça ens poden escriure per Instagram o trucar per telèfon. Però la inscripció definitiva si que necessitem que sigui presencial, només cal que vingui un dels dos de la parella”.

Pau Quilez, coordinador Martorell Pàdel Club

Els jugadors i les jugadores que hi vulguin participar en una categoria hauran de pagar un preu d’inscripció: 30 euros els abonats i 40 euros els que no siguin abonats. I els que hi vulguin disputar en dues categories també hauran de fer un pagament: 45 euros els abonats i 55 euros els que no siguin abonats.

La data límit per les inscripcions serà el 15 de febrer i al campionat es podran apuntar les persones majors de 16 anys (2008). També se sortejarà un Welcome Pack, que serà un obsequi de la marca Joma valorat en 40 euros.