Obertes les inscripcions en línia per a la 24a Cursa de Martorell de 5 Km

1161
Cursa Martorell 2022
Cursa Martorell 2022

Des d’aquesta setmana ja són obertes les inscripcions al web del Martorell Atlètic Club per participar en la 24a edició de la Cursa de Martorell, que tindrà lloc el proper diumenge 19 de novembre. La prova l’organitza l’Ajuntament de Martorell i és dirigida tècnicament per l’entitat atlètica. La prova coincideix, per segon any consecutiu, amb el 10è Campionat de Catalunya dels 5 Km.

La cita inclourà la modalitat dels adults -amb la prova popular dels 5 Km i el Campionat de Catalunya de 5K (que té un reglament de la Federació Catalana d’Atletisme)-, i les curses infantils: la Cursa A (sub 14 i sub 16, de 1.300 metres de longitud); la B (per als sub 10 i sub 12, de 700 metres) i la C (per als sub 6 i sub 8, de 580 metres).

A la pàgina web del MAC es trobaran dos enllaços que permeten fer la inscripció en les modalitats d’adult i infantil, mentre que per participar al Campionat de Catalunya, cal dirigir-se al web de la Federació Catalana d’Atletisme.

Nacho Pinedo, responsable tècnic de la Cursa, explica que en la primera setmana “el ritme d’inscripcions està sent molt bo. Ja en tenim més de cinquanta, un 50% més que l’any passat per aquestes dates”, i espera arribar a una xifra final similar a la de 2022, al voltant “de les 550 o 600 persones”.

Nacho Pinedo, responsable tècnic de la Cursa

El recorregut serà el mateix de l’any passat. S’iniciarà al carrer de Josep Vilar i continuarà pel carrer de Sant Sebastià; Can Cases; Comte de Llobregat; Joan Serrats; Torrent de Llops; Frederic Duran; Joan Cererols; Compositor Vives; Francesc Pujols; Doctor Massana; plaça del Vi; Doctor Lluís Gayà; Pintor Sert; Rosa dels Vents; Fèlix Duran i Canyameres; Tenor Palet; Lluís Requesens; Passeig de Catalunya; Corbera de Llobregat; Joan Maragall; Josep Tarradellas; Francesc Riera; Frederic Duran; Pep Ventura.

Nacho Pinedo, responsable tècnic de la Cursa

El responsable tècnic de la Cursa la qualifica com a “més complicada als primers dos quilòmetres amb una pujada pronunciada, però molt plàcida i planera després”, i en destaca “el caràcter popular”. Per això, anuncia que “junt amb el Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones (PMSAPM) organitzarem unes trobades al Parc de La Sínia per ajudar i donar consells sobre com preparar la cursa, els dies 15 i 29 d’octubre i 5 de novembre. Una activitat senzilla i bàsica, per a que tothom s’hi acosti”.

Nacho Pinedo, responsable tècnic de la Cursa

La Cursa dels adults i el 10è Campionat de Catalunya de 5 Km començaran a les 10.00h a la plaça de Frederic Duran. Les proves per als infants es faran a les 11.00h (Cursa A), 11.15h (Cursa B) i 11.25h (Cursa C) amb circuits al voltant de la mateixa plaça.

Cursa de Martorell 5 Km