Obre l’Aula d’Estudis a la Biblioteca fins al 4 de febrer

198
Aula d'Estudis de la Biblioteca Martorell
Aula d'Estudis de la Biblioteca Martorell

Des d’aquest dilluns, 10 de gener, la Biblioteca Martorell ha obert un nou període d’Aula d’Estudis. El servei permet que els joves i tothom qui necessiti preparar exàmens o treballs acadèmics ho pugui fer al mateix equipament, en un espai silenciós per facilitar la màxima concentració i amb una ampliació d’horaris respecte als habituals.

L’Aula d’Estudis estarà en funcionament de manera ininterrompuda tots els dies de la setmana, fins al 4 de febrer. L’horari serà de dilluns a diumenge, els matins de 10.00 a 14.00h i les tardes de 16.00 a 20.30h, a la primera planta de l’equipament. “És un horari extens, per a que els nostres estudiants puguin fer feina”, comenta la tècnica de la Biblioteca Martorell, Josefina Canals.

Josefina Canals, tècnica de la Biblioteca Martorell

L’Aula posa a disposició de tothom qui ho necessiti un espai de taules i cadires per a estudiar i preparar exàmens i treballs acadèmics en aquestes dates. Una alternativa per a tothom qui té dificultats per poder concentrar-se a casa seva. La Biblioteca disposa de wifi gratuït, endolls, mobiliari adequat, il·luminació, bona climiatització i un ambient d’estudi tranquil garantit: “Trobareu un espai ampli, confortable i segur i un ambient de treball bo”, afirma la tècnica de la Biblioteca Martorell, Josefina Canals.

Josefina Canals, tècnica de la Biblioteca Martorell

L’Aula manté el protocol Covid-19 que ja es posa en pràctica habitualment amb la resta dels usuaris: l’aplicació de gel hidroalcohòlic a les mans en entrar, dur posada a mascareta tota l’estona i mantenir la distància mínima de metre i mig respecte la resta de persones.

Aula d’Estudis de la Biblioteca Martorell