Pepe Arqué aspira a la primera victòria de la temporada en el Campionat d’Espanya d’Autocross

488

El pilot d’automobilisme Pepe Arqué participarà aquest cap de setmana a la tercera prova del Campionat d’Espanya d’Autocross, que es disputarà al Circuit Cerro Negro (Talavera de la Reina, Toledo) els dies 14, 15 i 16 de juny. El martorellenc, que competeix a la categoria de Car Cross, ve d’aconseguir el primer podi de la temporada al circuit Eduardo Lalana d’Esplús, on després de tenir algun problema a la sessió classificatòria, va quedar en tercera posició.

La prova de Talavera de la Reina serà la tercera cita d’una temporada summament il·lusionant per Pepe Arqué, que el passat mes d’abril va iniciar un nou projecte esportiu de la mà de la marca Kincar. El martorellenc és l’encarregat d’evolucionar i desenvolupar el nou Kincar KF, el monoplaça del fabricant gallec que té homologació FIA. L’evolució ha estat notable en aquests primers mesos de contacte, ja que de la vuitena posició a Jerez de los Caballeros es va passar a la tercera a Esplús.

El següent pas pel pilot de Martorell hauria de ser optar ja a la victòria en una competició molt exigent. Pepe Arqué arriba a la tercera prova del Campionat d’Espanya d’Autocross “amb una gran motivació i amb el desig de fer-ho molt bé. Hem introduït millores al vehicle, que han mostrat uns resultats molt positius, i és per això que estem confiats que en aquesta cursa podrem competir per la victòria. A més, ens trobem a prop de l’equador del campionat i hem de sumar bons punts a les curses que queden si volem lluitar pel títol”.

Pepe Arqué, pilot martorellenc

El circuit Cerro Negro posarà a prova el Kincar KF de Pepe Arqué. Al traçat de Talavera de la Reina és molt important fer un bon paper a la màniga de qualificació per les dificultats que hi ha per avançar, per la qual cosa treure un bon temps serà vital perquè el pilot martorellenc pugui disputar les mànigues classificatòries i, sobretot, optar a una bona posició de sortida a la final de diumenge.