Raúl de Amo entrenarà el primer equip masculí del CF Martorell la pròxima temporada

462

El primer equip masculí del Club de Futbol Martorell ja té nou entrenador per a la temporada 2024-2025 i serà Raúl de Amo (Barcelona, 1983), que arriba procedent de la UD Gornal. El tècnic pren el relleu a Javi Gómez i Jordi Muñoz, qui van dirigir el conjunt blanc-i-vermell el darrer curs. El nou secretari tècnic del primer equip, Eduard Cerveró, va contactar amb de Amo i, després d’una reunió amb la junta directiva, es va arribar a un acord per la seva incorporació.

El nou tècnic martorellenc procedeix de la UD Gornal, el filial del CE L’Hospitalet, qui ha estat rival del CF Martorell durant aquesta temporada al Grup 3 de Primera Catalana. A més, l’experiència de Raúl de Amo passa per clubs com el FC Santboià, amb qui va assolir l’ascens a Lliga Elit, com el Jàbac Terrassa, el CE Vila Olímpica, l’AE Prat, i la UE Castelldefels on va exercir de segon entrenador a 3a Divisió.

Raúl de Amo assegura que està “molt content, amb moltes ganes i amb molta il·lusió de començar aquest nou repte. De treballar en un club que conec i que està consolidat a Primera Catalana. Vull fer un projecte nou i tinc moltes ganes de començar”.

Raúl de Amo, entrenador primer equip masculí CF Martorell

El secretari tècnic del primer equip blanc-i-vermell, Eduard Cerveró, va contactar amb l’entrenador barceloní i va ser una peça fonamental per la incorporació de Raúl de Amo. El nou tècnic del CF Martorell explica que “vam tenir una petita reunió, on parlem de futbol, de les nostres idees i de com treballo. Després, amb la junta directiva, s’acorda la meva incorporació. Tant l’Edu com jo veiem el futbol d’una manera molt similar i això és important, que la direcció esportiva i tu remeu en el mateix sentit. Això facilita molt la feina”.

Raúl de Amo, entrenador primer equip masculí CF Martorell

Per a la pròxima temporada, de Amo afronta un projecte amb molta ambició: “Busquem a gent que vulgui venir a Martorell que no tingui sostre i que vulgui continuar progressant, tant ell personalment i individualment com amb el club. L’equip està consolidat a Primera Catalana i crec que hem de fer una passa endavant. La paraula que demana aquest pròxim any és ambició”.

Raúl de Amo, entrenador primer equip masculí CF Martorell

Fins al moment, el CF Martorell ha anunciat la renovació set jugadors: Carles Caballeria, Marc Torres, Xavi Marco, Marcos Ibáñez, Ross Willox, Javi Dueñas i Roger Gorrea. A més de les incorporacions de Carlos Serrano, procedent del CE Mercantil, i de Tomás Cobo, que arriba de l’US Terre Sainte (Suïssa). Per acabar de configurar la plantilla, el nou tècnic afirma que “primer ens imaginem quin és el nostre model i estil de joc i, a partir d’aquí, busquem a jugadors que s’adaptin a la nostra forma de jugar. Hem contactat amb alguns jugadors, altres no han sortit anunciats perquè encara tenen contracte amb el seu club. Estem amb reunions constants durant tot el dia”.

Raúl de Amo, entrenador primer equip masculí CF Martorell

Raúl de Amo deixa clar que l’objectiu per a la pròxima temporada és ambiciós, però és partidari d’anar partit a partit. El nou tècnic considera vital fer una bona preparació durant la pretemporada i fer del grup una pinya. El primer equip masculí del Club de Futbol Martorell començarà la competició de lliga a finals de setembre i Raúl de Amo voldrà fer-ho amb bon peu, amb una victòria.