El martorellenc Pepe Arqué, subcampió del Campionat d’Espanya de Car Cross

470

Pepe Arqué va confirmar la segona plaça al campionat d’Espanya de Car Cross, en una jornada adversa al circuit Joaquín Pastelero, a Jerez de los Caballeros. El de Martorell tenia com a gran objectiu assegurar aquest subcampionat i ho va fer amb un gran nivell a Extremadura.

El pilot explicava així la carrera: “Som tres pilots que tenim molt ritme i sempre estem entre els tres millors. En aquest cas vam finalitzar segons a una mil·lèsima del primer als entrenaments cronometrats. Sempre estem amb la incertesa de qui s’emportarà la Pole. A les classificatòries vaig guanyar una i les altres dues vaig quedar segon. Això em donava posició per sortir tercer. La final no es va poder fer pel temps, però el resum del cap de setmana és molt bo. El cotxe ha funcionat molt bé durant tota la temporada, cosa que no ha passat altres anys”.

Pepe Arqué, subcampió d'Espanya de Car Cross

Arqué, que va finalitzar tercer a Extremadura, també va tenir temps per reflexionar sobre com ha anat la temporada: “Finalment, hem pogut fer una temporada neta: sense lesions ni avaries mecàniques en les quals hem pogut rendir al màxim. El resultat ha sigut subcampió. Sí que és veritat que va haver-hi dues carreres que vam punxar, però la veritat és que la valoració és molt positiva. Hem fet quatre pòdiums de set, hem fet top-5 en sis de les set carreres, aconseguint Poles i fent classificatòries. Ara treballarem per veure si podem guanyar el títol i a veure si podem fer el Campionat d’Europa de Car Cross.

Pepe Arqué, subcampió d'Espanya de Car Cross

Pepe Arqué i Sergi Pérez van estar distingits per la Federació Catalana d’Automobilisme (FCA) arran del seu bon paper en el carcross i els ral·lies fa més d’1 any. Molt joves, ambdós pilots van iniciar-se en el món del motor molt aviat i amb dos punts en comú, el seu origen a Martorell i uns referents paterns que ja van tenir un paper destacat conduint un volant.

Classificació final provisional Car Cross

1. Iván Piña, 175 punts

2. Pepe Arqué, 115 punts

3. Joan Salichs, 91,50 punts