Places disponibles al Taller de Música per a nadons, el més primerenc de l’Escola de Música

807
Música per a nadons
Música per a nadons

El proper 14 de setembre arrencarà el primer dels cursos programats per l’Escola Municipal de Música de Martorell per a aquesta temporada, el taller de música per a nadons. La cita oferirà una estona guiada de jocs musicals compartits amb els nadons i infants -d’entre 9 mesos i 36 mesos- per començar-los a sensibilitzar amb aquest art. Se celebrarà en línia, donades les circumstàncies, i serà quadrimestral.

El curs oferta 30 places i es distribuirà en 14 sessions de 30 minuts de durada. El grup A (per a nadons de 9 a 18 mesos) farà les classes els dilluns de 16.15 a 16.45h, i el grup B (de 18 a 36 mesos), els dimarts a la mateixa franja horària. En dependència del ritme d’inscripcions, es podria crear un tercer grup els dimecres a la mateixa hora. Les inscripcions cal fer-les -fins el mateix dia d’inici del taller, si encara hi ha places disponibles- descarregant aquesta sol·licitud que apareix al bloc de l’Escola de Música, emplenant-la i enviant-la a escolademusica@martorell.cat. El preu és de 28,69 euros.

La professora Anna Roig impartirà les classes, i explica que “donarem alguns recursos per fer música amb nadons: cançons, jocs de falda, jocs de dits, experimentació amb objectes sonors, audicions o danses”. Des de casa, a través d’un ordinador, “les famílies rebran un enllaç setmanalment per a connectar-se, així com una petita llista de material casolà que faran servir per fer música durant la sessió”. En ser una activitat no presencial, “serà molt important el paper de l’adult” per a que l’infant connecti amb l’activitat, explica.

Anna Roig, professora de l'Escola Municipal de Música de Martorell

L’objectiu és oferir una estona guiada de jocs musicals compartits amb els nadons per començar-los a sensibilitzar amb la música i, a la vegada, que trobin a casa elements o recursos que puguin vincular amb la música.

Per més informació, cal contactar amb l’Escola Municipal de Música (plaça de la Vila, 7) de dilluns a divendres, de 16.00 a 20.00h, i dimarts, de 10.00 a 12.00h, seguir el seu bloc, trucar al telèfon 93 775 19 48 o bé enviar un correu a escolademusica@martorell.cat.