Presentat el cartell i continguts de ‘La Màgia del Nadal’, que homenatgen el CET Can Cases

978
Presentació de La Màgia del Nadal

Aquest migdia s’ha presentat a la sala de plens de l’Ajuntament la imatge gràfica i la programació de La Màgia del Nadal, el compendi d’actes a celebrar a Martorell del 24 de novembre al 7 de gener. Els treballadors del Centre Especial de Treball (CET) Can Cases n’han estat protagonistes elaborant els dibuixos que després han format els dos cartells. La programació combina l’oci i la cultura amb la promoció del comerç local.

A l’acte hi han assistit molts treballadors del CET, i dos d’ells, el Jaume Nogués i la Mònica Fernández, han descobert els cartells. En el capítol de parlaments, han intervingut l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa; el regidor de Cultura, Sergi Corral; la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Rosa Cadenas; la regidora de Benestar Social i Mitjans de Comunicació, Cristina Dalmau; la dissenyadora gràfica Laura Soriano i la directora del CET Can Cases, Mònica Fernández.

Fum fum fum o Rampataplam són els termes nadalencs que centren els cartells. Unes lletres gegants sobre les que s’allotgen dibuixos fets pels treballadors. “Ha estat tot un repte il·lustrar la campanya del Nadal. Que tothom vegi els 25 anys del CET a molts racons de Martorell ens fa feliços”, ha destacat la directora del centre, Mònica Fernández.

Mònica Fernández, directora del CET Can Cases

Laura Soriano, com a creadora dels cartells, ha dit que el procés d’elaboració va començar “reunint i preguntant ambs membres del CET quina era la seva visió del Nadal. De la pluja d’idees en van sortir galets, turrons, llums, arbres, música…. Després els van dibuixar, i altres van fer les lletres”.

Laura Soriano, dissenyadora gràfica i autora dels cartells

L’alcalde Fonollosa ha recalcat que els treballdors del CET “havien de tenir protagonisme especial aquest Nadal, ja que sempre fan molta feina i ens donen un cop de mà en tasques de manipulat, pàrquing, jardineria o repartiment. A més, enguany fan 25 anys”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

La regidora Dalmau ha recordat que “cada any el CET participa de la campanya. Hi posen molta il·lusió en repartir una ponsètia i un altre detallet a totes les cases de Martorell, i també fan altres tasques al llarg de l’any”.

Cristina Dalmau, regidora de Benestar Social

La Màgia del Nadal combinarà cultura, oci i comerç

La Màgia del Nadal engloba les activitats organitzades tant per l’Ajuntament com les entitats: la Cavalcada de Reis, la Fira de Santa Llúcia; els actes de La Marató i els concerts tradicionals en són alguns dels més destacats, i es combinaran amb les sis vetllades de màgia al Centre Cultural, els dies 27, 28 i 29 de desembre i 2,3 i 4 de gener.

El regidor Corral destaca una novetat: “Les campanades des de la plaça de les Hores seran retransmeses per tot Catalunya a Ràdio Flashback, que ho rematarà amb una festa de Cap d’Any a la Nau#2 de Ca n’Oliveres”.

Sergi Corral, regidor de Cultura

La campanya nadalenca també serà altaveu per al comerç local. Cadenas ha avançat que “El dia 16 hi haurà Fira de Nadal a La Vila i el 17 es farà tant a la rambla de Les Bòbiles com a La Vila. Estarà reforçada amb molts comerços vinguts d’altres indrets, artesania i gastronomia”. Un trenet connectarà les dues fires i l’Ajuntament farà difusió casa per casa de les campanyes de Nadal de cadascuna de les associacions de comerciants.

Rosa Cadenas, regidora de Comerç

Tota la programació de La Màgia del Nadal ja es pot consultar a www.martorell.cat/nadal.