Presentat l’equip de joves assessors del projecte #TransformaCCM per renovar el Centre Cultural de Martorell

3098
#TransformaCCM
#TransformaCCM

L’alcalde Xavier Fonollosa i la regidora de Joventut, Cristina Dalmau, van assistir divendres passat a la presentació de l’equip de joves assessors del projecte #TransformaCCM per a la creació de l’Espai Jove de Martorell al Centre Cultural. Hi van participar una vintena de joves que s’han ofert voluntàriament per a formar part de l’equip.

Des del mes de desembre, els joves martorellencs han pogut aportar les seves idees per transformar el CCM, a través de diferents propostes en línia, presencialment o als Punts d’Informació dels Instituts-PIDCES.

“El que volem és que hi participin tots els joves de Martorell. Aquest Espai Jove no pot funcionar sense la seva preceptiva, és a dir, la seva prèvia i necessària participació des de l’inici. Ells n’han de ser els protagonistes i s’han de fer corresponsables dels continguts”, ha dit l’alcalde.

Xavier Fonollosa – Alcalde de Martorell @EspaiJoveCCM

El passat Divendres ens vàrem reunir l'Equip Assessor del nou Espai Jove de Martorell conjuntament amb l'Alcalde Xavier Fonollosa Comas i la Regidora de Joventut Cristina Dalmau Cerdà per posar fil a l'agulla al projecte transformador i teixit per els mateixos joves martorellencs. #TranformaCCM Transforma CCM Ajuntament de Martorell Fes-t'ho a Martorell

Publiée par Transforma CCM sur lundi 3 avril 2017

El resultat han estat més de 300 propostes i necessitats relacionades amb serveis, recursos, continguts, activitats i temàtiques, “amb l’objectiu de convertir el CCM en un ‘Espai Jove 3.0’: de creació, de trobada, tecnològic i de creixement”, ha explicat la regidora Dalmau.

Cristina Dalmau, regidora de Joventut

Paral·lelament s’han desenvolupat trobades amb responsables d’instituts, entitats juvenils, grups de música, tècnics municipals i regidories, amb la finalitat de generar sinèrgies i desenvolupar un principi de complementarietat en l’atenció, el treball i el creixement de les propostes i els serveis dirigits als joves.

El passat divendres, la Sala Muxart del Centre Cultural va acollir doncs “una trobada per posar en comú les primeres dades del procés d’assessorament, el perquè de la creació de l’Espai Jove al CCM i com els joves han de ser els protagonistes de la nova etapa del Centre Cultural, un espai pensat pels joves per a tot Martorell”, ha reblat la regidora, que insisteix que hi haurà més trobades amb l’equip assessor.

#TransformacioCCM
#TransformacioCCM

#TransformaCCM ha donat als joves l’oportunitat de fer un pas endavant i fer el seguiment del procés i el disseny del projecte per tal de connectar i compartir el resultat final. Properament començaran les obres d’adequació i millora del CCM per acollir el futur Espai Jove, un servei de cafeteria i la modernització tecnològica de l’equipament.

Arriba a Martorell @EspaiJoveCCM

A Martorell, arriba una important novetat… @EspaiJoveCCM Vols saber-ne més? #TransformaCCM Ajuntament de Martorell Carnet Jove de Catalunya Joventut. Generalitat de Catalunya Cultura. Generalitat de Catalunya Ensenyament. Generalitat de Catalunya. Casals de Joves de Catalunya Casals i Ateneus Populars dels Països Catalans

Publiée par Transforma CCM sur lundi 27 mars 2017