L’alcalde Fonollosa demana a la Policia Nacional que vingui un cop al mes a Martorell a renovar els DNI

3269
El conseller Jané i l'alcalde Fonollosa a la Junta Local de Seguretat del març de 2017

L’alcalde Xavier Fonollosa ha demanat als responsables del Cuerpo Nacional de Policia (CNP) que vinguin mensualment al municipi a renovar el DNI a tots els martorellencs que ho necessitin. Aquesta periodicitat beneficiaria sobretot a les persones més grans de Martorell, que tenen menys capacitat per desplaçar-se a Manresa, Terrassa o Barcelona per fer la gestió.

“Ja van venint periòdicament però els hem demanat que la periodicitat sigui mensual pensant en els nostres conciutadans, sobretot en les persones més grans, que no es poden desplaçar o els és més dificultós. El comissari de la comissaria de Cornellà ens ha dit que en pren nota”, ha explicat l’alcalde, que va fer aquesta petició a la darrera Junta Local de Seguretat.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

La renovació del DNI és una gestió obligatòria que pertoca a tothom cada cert temps. La proximitat d’aquest servei que ofereix el CNP facilitaria les coses a moltes persones de Martorell que, per diverses raons, els és complicat desplaçar-se fora del municipi.

Actualment el CNP ofereix aquest servei al Complex Educatiu (avinguda de Josep Tarradellas, 11) i funciona amb llista d’espera, sense una periodicitat suficient per atendre la demanda de renovacions. No van venir per exemple el passat mes de desembre i tampoc vindran aquest abril. La propera jornada està prevista per al mes de maig. Cada jornada s’atén a un màxim de 50 persones.