Programes especials a Ràdio Martorell pel Dia Internacional de les Dones

393

Martorell està celebrant el Dia Internacional de les Dones i Ràdio Martorell 91.2 FM se suma a aquesta commemoració amb una selecció de programes especials per reivindicar la igualtat real de drets. Durant dues setmanes, l’emissora municipal oferirà espais sobre les cantants femenines més combatives, fertilitat femenina, salut sexual i reproductiva, sol pelvià o referents femenins que han marcat la vida dels oients.

Aquest dilluns, 4 de març, a les 21.00h, Andreu Ortega posarà el focus al Revolta sonora en les cantants i compositores femenines actuals i d’altres temps, que amb la seva veu van combatre o ho segueixen fent per la igualtat plena entre homes i dones.

Andreu Ortega, presentador 'Revolta sonora'

Dimarts, 5 de març, a les 19.00h, Mari Carme Rodríguez entrevistarà a Cap i cor Laura Jiménez d’Útero Salvaje, per tractar la fertilitat femenina, la connexió corporal i salut hormonal. I el 19 de març, també a les 19.00h, parlarà Anna Fusalba, fisioterapeuta i fisiosexòloga especialitzada en sòl pelvià, directora del centre martorellenc Sinèrgia.

Mari Carme Rodríguez, presentadora 'Cap i cor'

El 8 de març, Dia Internacional de les Dones, Assumpta Mera convidarà els oients del Mil moments musicals a trucar en directe al 93 774 24 44 i explicar quines han estat les seves dones referents, que han marcat la seva vida a l’espai familiar, laboral, cultural, científic o artístic. Dones que han lluitat i arriscat, i que ens han influït per ser qui som.

Assumpta Mera, presentadora 'Mil moments musicals'

I Cèlia Chulià convidarà el 12 de març, a les 15.30h, al Racó lila Susanna Garcia Mani, llevadora a l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell i referent de l’ASSIR del Baix Llobregat Nord (Atenció Salut Sexual i Reproductiva). Garcia Mani explicarà la seva tasca d’assessorament i ajut a dones en matèria sexual, contraceptiva o reproductiva, així com un ampli ventall d’àmbits de la salut femenina.

Cèlia Chulià, presentadora 'Racó lila'

Els programes els podreu tornar a sentir al pòdcast de l’emissora municipal al web martorelldigital.cat.