Promoció Econòmica organitza un ‘World Cafè’ per impulsar la col·laboració empresarial

916
'Word Cafè'
'Word Cafè'

El Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa organitza el proper divendres, 29 de novembre, de 9.00 a 13.00h, la jornada ‘World Cafè: Impuls de la Col·laboració i Oportunitats Empresarials a Martorell i Territori‘. La sessió vol fomentar la col·laboració entre les empreses del territori i facilitar l’inici de la creació d’una associació empresarial a Martorell.

El format d’aquesta jornada es basa en la tècnica ‘World Cafè‘, una dinàmica d’innovació que fomenta l’intercanvi d’aportacions i la generació de consensos entre els assistents, així com també la coneixença, confiança i oportunitats entre ells. El ‘World Cafè‘ és un mètode d’innovació, similar a les converses que es creen fent un cafè, facilitant una xarxa informal sobre temes d’interès i treballant reptes complexos de forma col·laborativa.

Aquesta reunió anirà a càrrec de Jordi Puigdellívol d’Start.up Innovation Sherpa i vol potenciar el desenvolupament econòmic i empresarial als polígons i empreses de Martorell, contribuint a fer-los més competitius. Per això, la jornada està orientada a impulsar la col·laboració interempresarial; generar confiança i oportunitats de negoci entre les empreses del municipi, i potenciar la relació entre l’Ajuntament i el teixit empresarial dels polígons.

Hi poden assistir empresaris i directius d’empreses, gestors d’organitzacions i empreses socials, emprenedors, empreses dels polígons, empreses del viver o coworking, i empreses d’un sector específic, entre d’altres. Els beneficis de la cooperació i l’exploració creativa amb un brainstorming express seran altres continguts de la sessió.

Les persones interessades han de fer la seva inscripció en aquest enllaç o al telèfon 93 775 31 01.