Promoció Econòmica promou accions formatives adreçades a emprenedors i empreses al Molí Empresa

1017

El departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell promou un seguit d’accions formatives adreçades a emprenedors i empreses durant els mesos d’octubre, novembre i desembre al Molí Empresa. Com a novetat hi haurà 8 sessions del nou espai, anomenat Speaking corner. Les sessions són gratuïtes però cal la inscripció prèvia al correu electrònic ocupaciolaboral@martorell.cat o bé al telèfon 93 775 31 01.

5 accions formatives
Entens el teu client?, habilitats comunicatives obre el nou cicle d’accions formatives els dies 29 i 30 d’octubre i 6 de novembre. La sessió és a càrrec d’Albert Cifuentes, assessor d’imatge de l’empresa Aco Solimatge, de 9.00 a 14.00 hores.

Els dies 9, 15 i 20 de novembre es farà el curs 10 claus per vendre + al segle XXI, a càrrec de Joan Jubert, gerent de la consultora Jubert+Partners, de 16.00 a 20.00 hores. D’altra banda, el 27 de novembre, de 10.00 a 14.00 hores, hi haurà una sessió sobre Negocis a les xarxes socials, a càrrec de Xavier Veciana, director de la consultora Training Low Cost a Catalunya. El 29 de novembre, de 16.00 a 20.00 hores, Marta Villalta, consultora de l’empresa Assertis farà la sessió Desenvolupa el teu talent. Les habilitats dels millors.

Dues conferències de nivell

Mikah de Waart, consultor, coach personal i formador internacional, farà una conferència el proper 13 de novembre, a les 19.00 hores, al Molí Empresa. La xerrada porta el nom de Sé tu propio coach, éxito para emprendedores i plantejarà propostes per motivar als treballadors.

D’altra banda, Pau Garcia Milà, un jove emprenedor i director general de l’empresa EyeOS farà una conferència al Molí Empresa el proper 17 de desembre, a les 17.00 hores. Sota el títol Encara que no ho sembli, tot està per fer, Garcia Milà és un expert en emprenedoria i noves tecnologies. Ha estat premiat amb Impulsa Empresa 2012 de la mà del Príncep Felip.

Speaking corner, la gran novetat
La principal novetat d’aquest cicle d’accions formatives és l’espai Speaking corner. Un nou espai de trobada i de referència vinculat a l’àmbit de la creació, dinamització i consolidació empresarial. La nostra proposta és la de crear Espais de Tertúlia que puguin recórrer la participació, la interacció i la co-creació.

Aquesta iniciativa vol donar suport a la generació de valor, l’establiment de contactes, l’aportació d’idees i solucions, i un espai físic que doni a conèixer les noves empreses, els projectes i els seus mercats potencials.

El Molí Empresa és l’espai en el que emprenedores, emprenedors i empreses podran sumar, conèixer i intercanviar preocupacions habituals que s’aborden quan es comença o consolida l’aventura emprenedora.

Consulta la informació detallada de cada activitat programada

Aquest cicle d’accions formatives té el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu.