Prop de 500 entrades venudes per a la Supercopa de Catalunya d’Handbol

973
Pavelló Esportiu Can Cases
Pavelló Esportiu Can Cases

La Supercopa de Catalunya d’Handbol aterrarà a Martorell el proper dilluns 29 d’agost i fins ara compta amb prop de 500 entrades venudes des que es posessin a la venda. El Club Handbol Martorell (CHM) és una de les entitats organitzadores d’aquest esdeveniment i ha disposat la compra dels tiquets a les seves oficines de les Instal·lacions Esportives Municipals, de 18.00 a 20.00h, fins divendres 26 d’agost.

Un dels esdeveniments més seguits de l’handbol català trepitjarà per primer cop el Pavelló Esportiu Municipal de Can Cases i ho farà durant dos anys seguits, fruit de l’acord de col·laboració amb la Federació Catalana Handbol.

La final femenina tindrà lloc el 29 d’agost,  a les 19.00h, i posarà cara a cara els equips guanyadors dels emparellaments entre el FH Sant Vicenç i el BM Granollers i l’OAR Gràcia Sabadell i l’Handbol Sant Quirze. La final masculina se celebrarà, a les 21.00h, i enfrontarà els vencedors de l’Handbol Banyoles i BM Granollers i de l’Handbol Esplugues amb el FC Barcelona. Totes les semifinals es disputaran entre avui i el 27 d’agost i es podran seguir al canal xala.cat.

Pel que fa als preus de les entrades per a les finals, són de 10 euros l’espectador general; de 6 euros per als jugadors del CH Martorell i per als jugadors menors de 12 anys; i de 8 euros per als membres del Comitè Català d’Àrbitres. El CHM ven les entrades a les seves oficines de les Instal·lacions Esportives Municipals (IEM).