Prorrogades fins aquest diumenge les votacions als Pressupostos Participatius

332

La Regidoria de Participació de l’Ajuntament de Martorell ha prorrogat una setmana més el període de votacions als Pressupostos Participatius dels adults. Qualsevol persona de més de 16 anys empadronada a Martorell pot votar les propostes preferides d’entre un total de 40 que van presentar ciutadania i entitats i que van ser validades.

La ciutadania tindrà una setmana més de votacions als Pressupostos Participatius i podrà fer-ho fins aquest diumenge, 2 de juny. “Inicialment es podia votar fins dilluns, 27 de maig, però hem vist que encara hi ha un degoteig de votacions i hem decidit prorrogar-les una setmana més”, explica la regidora de Teixit Associatiu, Cooperació i Participació, Àngels Soria.

Àngels Soria, regidora de Participació de l'Ajuntament de Martorell

Soria recalca que “tothom qui vulgui pot entrar al web https://decideix.martorell.cat/ i seleccionar entre tres i cinc propostes del total de 40″. Una votació oberta a qualsevol persona major de 16 anys i empadronada a Martorell. A més, també es pot votar de manera presencial a l’Oficina de Pressupostos Participatius d’El Círcol (plaça de la Vila, 19) en horari d’oficina.

Per a incentivar la participació, “des de la Regidoria s’han instal·lat punts físics de votació als Esplais de la Gent Gran de Buenos Aires i La Vila i al Punt Òmnia, i també hem estat presents amb parades almercat no sedentari de Buenos Aires, a la rambla de Les Bòbiles i al Mercat Municipal”.

Àngels Soria, regidora de Participació de l'Ajuntament de Martorell

Entre les 40 idees presentades n’hi ha de diverses temàtiques, des de projectes de via pública, comunicació, accessibilitat, esport i cultura, entre d’altres. Cada persona podrà escollir-ne entre 3 i 5. En acabar aquesta darrer fase, les més votades -tantes com siguin possibles fins arribar al topall dels 140.000 euros- seran acceptades per començar a fer-se realitat a partir de l’any 2025.