Protecció Civil activa en alerta el pla INUNCAT per la probabilitat de pluges intenses les properes hores

1522

Protecció Civil de la Generalitat ha activat aquest vespre l’ALERTA del pla INUNCAT per la previsió de pluges que poden ser intenses les properes hores i acumular quantitats importants sobretot al litoral i prelitoral central i sud.

D’acord amb la informació del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), es manté la previsió de pluges per avui i demà al litoral i prelitoral central i sud, i s’afegeix a l’afectació de l’episodi la comarca de la Ribera d’Ebre.

A partir del vespre es preveu un increment d’intensitat de les pluges a les zones més pròximes a la costa de les comarques del Baix Camp, Tarragonès, Baix Penedès i Garraf i a partir d’aquesta matinada s’afegirà la comarca del Baix Llobregat.

L’SMC també preveu la possibilitat de superar els 100 litres en 24 hores a les comarques del litoral i prelitoral central i sud, i especialment al Tarragonès, Baix Penedès i Garraf.

Es demana a la població molta prudència en la mobilitat a les zones que es poden veure afectades per les pluges, i sobretot evitar travessar a peu o amb vehicle per rieres o zones inundables.