Tallers, jocs, comerços i art Manga, amb el 3r Saló del Còmic de Martorell

636
3r Saló del Còmic de Martorell

L’associació de comerciants Fem Vila ha organitzat aquest matí el 3r Saló del Còmic de Martorell al recinte firal de Ca n’Oliveres. L’espai s’ha omplert d’estands, de zona comercial, restauració, música en viu, concurs de disfresses i balls, exhibicions d’arts marcials, tallers, jocs i també s’ha comptat amb la visita d’artistes convidats relacionats amb el món del Manga. 

Els visitants han pogut gaudir de la música d’Akane Croft, del podcast en directe Les lladres del temps i del taller de pintar tote bags (bosses de tela) amb retoladors Posca. Més tard, s’ha dut a terme el concert de Zaori, l’exhibició d’arts marcials a càrrec de Nihon Tai Jitsu i el torneig de League of Legends amb Gaming Barcelona.

A les 13.00h, s’ha continuat la festa del Manga amb el podcast en directe La Nit Frik, i amb la xerrada i taller de cosplay (disfresses de personatges Manga, Anime o de videojocs) amb Madoka Cosplay. Després, s’ha dut a terme la passarel·la de cosplay, desfilada Star Props i el lliurament de premis. 

Amb tot, simultàniament a les activitats, el recinte firal també s’ha omplert d’estands d’artistes, exposicions de fotografia i de vestits relacionats amb la temàtica del Còmic. Entre altres entitats, l’Associació d’Artistes Plàstics de Martorell hi ha tingut un espai, per presentar les ‘Friquimandarines’, de la colecció ‘Mandarines’ de Pili Picó. “Enguany repetim en participació perquè l’any passat ens va agradar molt, destaquem la bona organització i participació”, ha afirmat Picó.

Pili Picó, membre de l’Associació d’Artistes Plàstics de Martorell

Els visitants, a més, també han tingut un paper destacat fent ambient, caracteritzats amb personatges del món del Manga. Ana Yolanda Pedrosa, vestida de Chika Tatami de Love Live Sunshine, ha destacat que en aquesta exposició, “hi ha més estands d’artistes que de comerciants, i això fa únic aquest saló, perquè són coses que no les pots veure cada dia”.

Ana Yolanda Pedrosa, visitant

Per la seva part, Eiden Sevilla, vestida d’un dels personatges d’Idolmaster Cinderella, que és un videojoc, ha explicat que “l’any passat vaig venir com a convidada per ballar, i va ser molt divertit perquè és petitó i acollidor, i enguany volia repetir l’experiència com a visitant. Aquest saló està molt ben distribuït, hi ha molts estands d’artistes, i s’està molt a gust perquè l’Organització s’implica en els convidats, i això aporta molt bon ambient”.

Eiden Sevilla, visitant

A la tarda, les activitats continuaran amb l’actuació de Mia Catano, i també hi haurà un nou taller de pintar tote bags. A les 17.00h, exhibició d’Hummy i Reiko Concurs Idols i lliurament de premis. També hi haurà torneig de Soft Combat i nou torneig de League of Legends amb Gamming Barcelona.