Protecció Civil Martorell estrenarà aquest diumenge nova seu al recinte de Ca n’Oliveras

2403
Nova seu Protecció Civil Martorell
Nova seu Protecció Civil Martorell

La nova seu de Protecció Civil Martorell, ubicada al carrer Joaquim de Barnola i Bassols s/n, al recinte de Ca n’Oliveras, compta amb uns 40 metres quadrats útils de superfície en una sola planta. Disposa de magatzem, sala de radioenllaç i reunions, i dos despatxos: un per al cap de la Unitat Operativa i un per al president de l’associació de voluntaris.

El cos de voluntaris treballava fins ara a l’antic edifici de la Brigada Municipal, al barri de Can Cases, enderrocat per a la construcció del nou Pavelló Esportiu Municipal PAV-3. El seu parc de vehicles romania a les dependències de la Policia Local. Segons Jordi Guillén, president de Protecció Civil Martorell, “amb la nova seu guanyem operativitat, no perdem temps en anar a buscar els vehicles, podrem atendre més ràpidament les emergències i coordinar-nos de forma més àgil amb la Policia Local, doncs ens trobem al mateix recinte”.

Jordi Guillén, president Protecció Civil Martorell

Protecció Civil Martorell compta, actualment, amb 13 voluntaris actius i quatre en reserva. Col·labora en la formació i divulgació dels plans d’autoprotecció; confecciona campanyes informatives a la població afectada per diferents riscos, complint les directrius donades per l’Ajuntament de Martorell; participa en dispositius operatius de caràcter preventiu, sempre coordinats pel servei competent que correspongui, i pren part en l’atenció a afectats en emergències (evacuació, alberg o proveïment).