Quatre nits de música per a tots els públics durant els actes festius

1151

Les nits de la Festa Major començaran divendres amb la Festa Jove, que tindrà lloc a l’aparcament situat sota el Pont d’Anoia, serà l’avantasala de les quatre nits que arribaran un cop pronunciat el pregó. El DJ martorellenc reconegut arreu del món, Guille Placencia, farà parada a casa en plena celebració dels deu anys de La Pera Records, el segell propi que comparteix amb George Privatti, i tancarà una Festa Major que s’adapta a tots els gustos i preferències.

En paral·lel a les actuacions d’artistes com els grups Fangoria, Nancys Rubias, Mojinos Escocíos, Les Montses o l’exconcursant del programa Eufòria de TV3, Edu Esteve, la Festa Major 2022 comptarà amb DJ’s totes les nits.

La primera nit, el discjòquei Enyg Adriaan escalfarà motors amb la Festa Jove que tindrà lloc a l’aparcament de sota el Pont d’Anoia. Ell mateix explica que portarà música reggaeton de diferents èpoques per donar resposta a les demandes del públic: “hi ha molta gent a qui li agrada la música antiga i d’altres que prefereixen la nova, ja m’estic preparant bons temes”.

DJ Enyg Adriaan

La nit del 13 d’agost, serà el torn per al cercanit, amb els Diables, els Capgrossos i les Zebrass Marxing Band amenitzant la passada. Més tard, actuaran Muerta Sánchez i Ari Korrales a la Plaça de l’Església. Diumenge 14 d’agost, i després de l’actuació del grup Fangoria, prendrà el relleu el DJ Quim Martínez, que actuarà després del grup di-Versiones. DJ Meneo serà el discjòquei protagonista del dilluns 5 d’agost i l’última nit la tancarà el DJ martorellenc Guille Placencia. Placencia ha  complert, recentment, deu anys amb el seu segell propi, la Pera Records, que comparteix amb George Privatti, i farà parada a casa amb la seva guira d’estiu.