Ràdio Martorell comença nova temporada aquest dilluns amb novetats d’humor, solidaritat, personatges de ficció, música i un especial sobre els 40 anys de l’emissora. Una graella renovada, però que manté els programes icònics de la casa i continua apostant per la informació de proximitat com a moll de la seva oferta.

Quanta dignitat és un dels nous espais que es podrà seguir els dimecres i en reemissió els diumenges, a les 19.00h. Pau Corbalan i Jean-Paul Fannes s’han comprat una illa per construir-hi un nou país. En clau d’humor, setmana rere setmana, ens explicaran les decisions esbojarrades que prenen per fer rutllar la seva “nova societat”.

Pau Corbalan i Jean-Paul Fannes, presentadors 'Quanta dignitat'

La Creu Roja del Baix Llobregat s’incorpora a Ràdio Martorell amb un espai mensual, dins el programa Gent amb entitat, on explicaran la seva tasca diària i els projectes solidaris que desenvolupen. El podran seguir tots els tercers dimecres de mes, a les 13.00h, i en reemissió els dijous, a les 15.30h.

Roger Trilles, membre Creu Roja Baix Llobregat Nord

Personatges de ficció es començarà a emetre al gener de 2022 els dimecres, a les 11.00h, i en reemissió diumenges, a les 10.00h. Cisco Sáenz de Pablo i l’historiador Miquel Vives ens donaran a conèixer com es van crear diferents protagonistes de contes, pel·lícules o literatura, quina és la seva història o significat, i quina petjada ens han deixat.

El catamarà de Xarli Diego durà una selecció musical, amb cançons d’abans i d’ara, i també entrevistes a diferents artistes. Tots els dimarts, a les 19.00h, i els diumenges, a les 17.00h.

I, com que l’emissora municipal està celebrant quatre dècades de vida, Rosa Farreras ens portarà 40 espelmes. Un programa on treballadors i col·laboradors que han format o formen part de la família radiofònica recordaran les seves vivències i anècdotes. Tots els dimecres, a les 15.30, i en remissió dimarts, a les 20.30h.

Rosa Farreras, presentadora '40 espelmes'

Els oients podran seguir participant amb les seves dedicatòries musicals del matinal Mil moments musicals amb Assumpta Mera i Manolo Garrido; a Una rosa i tu de Rosa Farreras, i a Ressò Sardanista amb Màrius Escoda i Salomé Miró.

La veu del món associatiu romandrà a l’espai Gent amb entitat amb Maria Cerezuela, així com la dels usuaris del Centre Ocupacional de Can Serra al mensual Can Serra parla. I en sintonia es conservaran el literari Martorelletres amb Josefina Canals; el programa d’excursions, rutes i viatges Sendes, i la tertúlia ciutadana Martorell a debat d’en Jaume Monés. Quim Parera repassarà la cartella cinematogràfica al Rosebud i les bones receptes les servirà Maria Antònia Blanco al Tots a la cuina.

Palou advocats no deixarà d’aconsellar sobre temes legals a L’advocat a l’abast i el Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa informarà dels seus programes i serveis a l’Anem per feina. Mari Carme Rodríguez tractarà diferents vessant del coaching i el creixement personal a Cap i cor.

El dial martorellenc inclou música ben variada a través de programes com Jazzmúsica d’Elpidi Bofill; Sac de sons amb Xavier Gargallo; El Ritual de Carles Mallabrera; Dando la nota amb Eloy Garcia; Revolta sonora amb Andreu Ortega; Descubre by Top Playlist amb Bruno Navarro; La Tarda i Don’t Stop Dancing amb José Antonio Castillo.

Què passa a Martorell?

Tindran accés a la informació més propera a través dels butlletins horaris, l’edició migdia i vespre del Radioinformatiu, i l’edició cap de setmana. La informació comarcal la podran escoltar al dial a través d’A 5 Bandes, l’informatiu en emissió conjunta amb les emissores del Baix Llobregat Nord.

Cada tercer dilluns de mes, Ràdio Martorell seguirà retransmetent en directe els plens municipals i, l’endemà, l’alcalde Xavier Fonollosa serà entrevistat per fer repàs de l’actualitat martorellenca.

Els esports de Martorell tenen el seu protagonisme al Radioesport de Maria Cerezuela. Albert Parera presentarà La pròrroga, la tertúlia lliguera, en un nou horari, els divendres de 18.00 a 19.00h. El cap de setmana vibraran amb els partits més destacats dels equips locals en directe a Martorell en joc.