Un total de 5.866 alumnes inicien el curs escolar 2021-22 a Martorell. Aquest dilluns, 13 de setembre, han tornat a les aules 4.706 escolars d’Educació Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat. El proper 20 se setembre s’incorporaran els 960 dels Cicles Formatius i les Llars d’infants ja van arrencar l’activitat fa uns dies amb 200 matriculacions.

El nou curs escolar ha arrencat amb tots els centres oberts, el 100% de presencialitat i la mascareta a les aules. L’alumnat vacunat amb la pauta completa no haurà de fer quarantena en el cas que sigui contacte estret d’un positiu. Les famílies podran entrar als centres educatius. Els centres s’organitzaran a través dels grups estables, com va passar el curs anterior. Aquest fet facilita la traçabilitat dels possibles positius que es donin, i per tant, permet una gestió precoç dels casos i dels seus contactes.

La regidora d’Ensenyament i Salut, Soledad Rosende, assevera que “el curs s’encara amb moltes ganes i desitjant que la situació sanitària vagi millorant i tot torni a la normalitat. La sensació és d’haver passat un any difícil i dur, però on famílies, direccions i comunitat educativa han treballat molt bé. La sensació aquest any és més positiva i motivadora. Amb esperança de que comenci el final de la pandèmia”. Rosende ha insistit en la necessitat que tots els nens i nenes majors de 12 anys es vacunin.

Soledad Rosende, regidora d'Ensenyament

Avui han tornat a les classes 777 alumnes d’Educació Infantil, 1.872 d’Educació Primària, 1.482 d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) i 575 de Batxillerat. El dilluns, 20 de setembre, començaran els 400 alumnes de Cicles Formatius de Grau Mig, 210 alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior i 350 alumnes del Centre de Formació d’Adults (CFA). Les Llars d’Infants, tant públiques com privades, van arrencar fa uns dies amb uns 200 infants.