Des del passat dilluns 6 de setembre ja són en marxa la major part de les activitats esportives dirigides que ofereix la Regidoria d’Esports, a través del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM). Aquestes es duen a terme, principalment, al Complex Esportiu La Vila -per a les propostes de natació- i al Centre Integral d’Esport i Salut (CIES), per a la resta d’activitats físiques i esportives.

El CIES acull 87 grups d’activitats dirigides al llarg de la setmana, amb sessions al matí -des de les 07.30h- i a la tarda -fins a les 22.00h-. Els usuaris poden escollir entre el ciclisme indoor; estiraments i abdominals; Body Power; Sumba; Total Body Conditioning (TBC); Glutis-Abdominals-Cames (GAC); circuit de training; Cross, Pilates; 3×15 Fit; Tai-xí, Step; Ioga, Dance Remember i Cardiobox.

El tècnic d’esports de l’Ajuntament de Martorell Gerard Franch afegeix que “aquests darrers dies han començat la resta d’activitats: el Ioga, el New Dance per a nens i nenes de 3 a 12 anys i l’activitat física de gent gran, que es fan al gimnàs del Pavelló de Can Cases”. Per més informació, es pot consultar la graella d’activitats en aquest enllaç. Franch recorda que per inscriure’s cal fer-ho a través del web patronatmartorell.deporsite.net. A més, el CIES permet “la pràctica en lliure ús de la sala de fitness, la de musculació i el complex aquàtic, que ja ha estat oberta tot l’agost”.

Gerard Franch, tècnic d'esports de l'Ajuntament de Martorell

D’altra banda, el Complex Esportiu La Vila acull, de dilluns a divendres, 59 grups estables d’activitats aquàtiques per a adults a les piscines recreativa i de clapoteig: Aigua Gim; Aigua Salut; cursets de natació; Fibrosalut; Rehabilitació; Esquenes i Matro. Consulteu aquí la graella d’horaris.

En aquest equipament esportiu també s’hi fan 38 grups dels cursets de natació infantils (de 3 a 12 anys) i per a nadons a partir dels 6 mesos. Serà de dilluns a divendres en horaris de tarda -en una franja horària que comprèn des de les 17.00 a les 19.45h- i els dissabtes al matí, entre les 09.30 i les 13.15h. Aquesta n’és l’oferta.

Gerard Franch, tècnic d'esports de l'Ajuntament de Martorell

Finalment, cal destacar que el Ioga, l’activitat física de Gent Gran, i el New Dance per edats entre 3 i 12 anys s’ubicaran al gimnàs del Pavelló Can Cases, donant continuïtat a les modificacions realitzades el darrer curs.

Normes d’ús

En tots els espais del centre l’ús de mascareta segueix essent obligatori, inclús quan es realitza activitat física (excepte quan es neda). L’aforament del 70% i poder mantenir l’horari d’obertura i tancament dels equipaments fan que cada cop es pugui donar més estabilitat i continuïtat aquestes activitats.

Gerard Franch, tècnic d'esports de l'Ajuntament de Martorell

La graella per a aquesta temporada és força similar a l’any anterior. En cas que algun usuari estigui interessat en algun tipus d’activitat i es vulgui donar d’alta es pot adreçar a les oficines del Patronat o al web.