Reunió informativa al Complex Educatiu sobre la preinscripció a les llars d’infants municipals

1546
Reunió i portes obertes llars d'infants municipals
Reunió i portes obertes llars d'infants municipals

Les tres llars d’infants municipals, Pont d’Estels, Les Torretes i Riu de Sons, conjuntament amb l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME), organitzen dimecres, 18 d’abril, a les 17.15h al Complex Educatiu Torrent de Llops una sessió informativa per a les famílies interessades a inscriure-hi els seus fills. L’objectiu de la trobada és que puguin conèixer el funcionament dels centres i els seus projectes educatius.

Les jornades de portes obertes són el 24 d’abril a Pont d’Estels, el 25 d’abril a Riu de Sons i el 26 d’abril a Torretes. Es podran visitar al matí, de 10.00 a 11.30h i a la tarda, de 15.15 a 16.15h. Les mares i els pares que no puguin assistir-hi poden posar-se en contacte, via telefònica, amb les directores de les llars per concertar una visita.

El període d’inscripció serà del 2 a l’11 de maig. A través del web de la Generalitat és possible descarregar-se el full de sol·licitud. Si necessiteu informació relativa als tràmits de sol”licitud de plaça, documentació i horari us podeu adreçar al Complex Educatiu Torrent de Llops (c/Josep Tarradellas, 11).