El martorellenc Salva Ferrer marxa cedit a l’Anorthosis Famagusta de Xipre

650

Salva Ferrer jugarà la pròxima temporada a l’Anorthosis Famagusta, conjunt de Xipre. El martorellenc, que encara té contracte a la Spezia fins a finals de juny de 2025, havia perdut protagonisme a la darrera temporada amb el conjunt italià. Marxa amb la intenció de sumar minuts a les ordres de David Gallego, exentrenador del RCDE. Allà compartirà vestidor amb diferents jugadors espanyols.

Ferrer va arribar a Itàlia l’agost de 2019, després de passar pel Nàstic de Tarragona, la Damm i el CF Martorell. De fet, amb l’equip del seu poble va formar part -sent juvenil- de la plantilla que va pujar a Segona Catalana amb Iñigo Irisarri. Després de dos cursos amb molts minuts a la Serie A, només va disputar 6 encontres a la darrera temporada. Un d’ells va ser el xoc que confirmava el descens a la Serie B, contra l’Hellas Verona.

Salva Ferrer va estrenar-se al 2022 amb la selecció catalana absoluta en un partit amistós contra Jamaica a l’estadi de Montilivi (Girona), on el combinat català va guanyar de manera còmoda (6-0).