SEAT aposta pel benestar dels treballadors amb la ‘Healthy Week’

1142
'Healthy Week' SEAT

SEAT celebra aquesta setmana una nova edició de la Healthy Week. Del 15 al 19 de maig, els empleats de SEAT i del Grup Volkswagen tenen accés a tallers i xerrades, tant en format presencial com en línia, sobre salut general i mental, seguretat, nutrició i exercici físic. D’aquesta manera, la companyia reafirma, un any més, el compromís amb la salut i la seguretat dels seus empleats.

La Healthy Week és un projecte important per a SEAT des que es va implementar el 2018. Aquesta iniciativa demostra el compromís de l’empresa per tenir cura de les persones amb projectes i activitats que van molt més enllà dels estàndards marcats i que aposten per una vida sana i saludable.

“La Healthy Week és una oportunitat per oferir als nostres empleats recursos útils per millorar el seu benestar físic i mental i reforçar la nostra cultura de seguretat i prevenció de riscos al lloc de treball. En dedicar-nos al benestar dels nostres empleats, estem invertint en l’èxit a llarg termini de la nostra empresa i en la qualitat de vida de la nostra comunitat laboral” ha afirmat Patricia Such, directora de Corporate Operations a SEAT.

El més destacable de l’actual edició és la quantitat de ponències que hi ha programades per part de nombrosos i reconeguts professionals del sector sanitari, molts membres del Comitè Científic SEAT Empresa Saludable (CSSES). A més, per primera vegada aquest 2023, s’han obert algunes d’aquestes activitats al públic general que es duran a terme a CASA SEAT.

A la darrera edició de la Healthy Week, hi va haver un creixement del 41% de participants. A més, es va duplicar el nombre de tallers respecte de l’any anterior. Per a l’edició d’aquest any, s’espera que la quantitat d’inscrits als tallers i les ponències continuï creixent com a les darreres edicions.

L’empresa ofereix un ampli ventall d´activitats i temàtiques que siguin d’interès per a tots els treballadors. Un any més, Banc de Sang i Teixits s’instal·larà a la seu de SEAT a Martorell perquè la plantilla pugui donar sang. I com a novetat enguany en temes de seguretat, els treballadors podran aprendre les tècniques necessàries per conduir una moto elèctrica de la manera més eficient i sostenible amb les motos de SEAT MÓ.

Els tallers cobreixen temes tan variats com Primers Auxilis, Nutrició Saludable i Defensa Personal i compten amb convidats especials. Entre ells, la Dra. Mercedes Sotos Prieto, investigadora en Epidemiologia nutricional i professora adjunta de l’Escola de Salut Pública de Harvard, que oferirà els resultats de la seva darrera investigació relacionada amb la dieta i el benestar. A més, el Dr. Bonaventura Clotet, president i fundador de la Fundació Lluita contra les Infeccions, discutirà sobre les lliçons apreses de la COVID-19.

Per altra banda, SEAT va rebre a principis d’any el premi European Sport & Healthy Company 2022 a la categoria Gold. Aquest premi reconeix els projectes de la companyia relacionats amb la salut i l’activitat física adreçats als empleats i a la societat espanyola. Entre aquests destaquen el compromís de SEAT durant la pandèmia, així com les seves iniciatives al voltant de la salut mental.