SEAT preveu recuperar l’activitat normal entre el 22 i el 26 de juny

984
SEAT
SEAT

L’automobilística SEAT preveu tornar a l’activitat pràcticament als nivells anteriors a la irrupció de la COVID-19 la setmana del 22 al 26 de juny, segons els plans que ha comunicat als sindicats.

Aquest retorn a la normalitat s’està realitzant de manera gradual i SEAT es troba, ara mateix, en la fase 2 del seu pla a la planta de Martorell, amb la línia del León treballant a dos torns i les altres dues a només un, la qual cosa implica que es fabriquen ara al voltant del 20% de vehicles en comparació amb abans de la crisi.

Segons les previsions que la direcció ha explicat als sindicats, la línia del León (l’L1) posarà en marxa el tercer torn el 8 de juny, mentre que la de l’Ibiza i Arona (la L2) activarà el seu segon torn el 15 de juny. En la línia de l’A1 (L3), el segon torn s’iniciarà entre el 17 i el 25 de juny.

Els sindicats han demanat a la direcció de la marca que es mantingui la possibilitat del teletreball per a aquells empleats amb fills menors de 14 anys, sempre que sigui possible.