SEAT rep el premi Empresa de l’Any en el CES 2020 celebrat a Las Vegas

1251
Stephan Fritz, director general del Grup AUTO BILD; Paqui Lizana, responsable de Productes i Serveis Digitals de SEAT, i Sebastian Grams, CIO de SEAT

L’automobilística SEAT ha estat guardonada amb el premi Connected Car Award a l’Empresa de l’Any 2019 que es concedeix anualment en la fira tecnològica Consumer Electronics Show (CES) i que s’ha celebrat a Las Vegas (EUA). El premi Connected Car, que ha arribat a la seva setena edició, s’atorga anualment a les millors innovacions per al cotxe connectat.

El premi, atorgat pels editors d’Acte Bild i Computer Bild, reconeix els projectes de sostenibilitat i mobilitat urbana de SEAT, com ara el servei gratuït de bicicletes per a empleats dins la planta de Martorell. Per a desplaçaments més llargs dins de les instal·lacions, els empleats compten amb un servei d’autobús sota demanda disponible a través d’una aplicació que han de reservar amb 10 minuts d’antelació.

Un altre dels projectes que han dut SEAT a aconseguir aquest guardó és el lliurament de peces de vehicles amb drons, capaços de cobrir una distància de dos quilòmetres des del proveïdor fins a la planta en només 15 minuts.

El vicepresident de Producció i Logística de SEAT, Dr. Christian Vollmer, afirma que “el nostre compromís amb la mobilitat sostenible comença a casa, i per això posem tots els nostres esforços a fer de la nostra seu a Martorell una fàbrica 100% intel·ligent. Hem fet proves amb drons per al subministrament de peces i components, comptem amb servei de bus-on-demand i de bicicletes compartides per a reduir la nostra petjada de carboni i contribuir a la sostenibilitat i l’eficiència de les nostres instal·lacions”.