Seat s’adhereix a la CEOE per potenciar la interacció empresarial a l’entorn associatiu

597
Els presidents de Seat i la CEOE, Luca de Meo i Joan Rosell. Foto: ccma.cat
Els presidents de Seat i la CEOE, Luca de Meo i Joan Rosell. Foto: ccma.cat

Seat s’ha adherit a la Confederació Espanyola d’Organitzacions Empresarials (CEOE), en un acord signat pel president de la patronal, Joan Rosell, i el de la companyia automobilística, Luca de Meo. L’objectiu, segons senyala la firma, és “potenciar la interacció empresarial a l’entorn associatiu”. Es preveu que les dues organitzacions puguin compartir recursos i esforços en les respectives àrees d’actuació.

L’empresa martorellenca col·laborarà i participarà de forma activa als òrgans consultius de la CEOE i serà present als viatges de delegacions internacionals, alhora que també podrà accedir a altres organitzacions empresarials europees i iberoamericanes, on espera crear noves oportunitats de negoci. Seat vol aportar a la patronal la seva experiència en l’automoció per poder impulsar el sector dins el teixit empresarial.

Durant la signatura de l’adhesió a la CEOE, el president de Seat, Luca de Meo, ha destacat el pes de la firma en el sector industrial. “Esperem treballar conjuntament per obtenir sinergies per les dues parts, gràcies als múltiples projectes que es podran desenvolupar des d’una organització de referència com és la CEOE”, ha afegit. Mentrestant, el president de la patronal, Joan Rosell, ha definit Seat com empresa “líder” al sector i ha augurat un benefici compartit per a les dues organitzacions.