Seminari ‘Maths + Arts = ?’ sobre la relació entre les matemàtiques i l’art

1078

En el marc de l’exposició Apropiació indeguda, el Muxart, Espai d’Art i Creació Contemporanis farà el seminari Maths + Arts = ?, a càrrec de Pep Vidal, membre del col·lectiu Granja.cat. El seminari es durà a terme els dies 4, 5, 11 i 12 de desembre de 17.30 a 19.30 hores i dissabte 15 de desembre de 10.00 a 14.00 hores.

La relació entre les matemàtiques i l’art
El seminari pretén ser un debat sobre les matemàtiques com a font d’inspiració i la realització d’una manera pràctica dels projectes artístics propis. Les matemàtiques, per la seva condició abstracta, pel món que generen i per la seva força estètica, han servit com a base de treball per a nombrosos artistes. Alhora, de matemàtics prestigiosos que han basat part de la investigació i s’han inspirat en processos més propers a l’art.

El preu del seminari és de 35 €. Es realitzarà sempre hi quant hi hagi un mínim d’inscrits. Les inscripcions s’han de fer al Muxart, Espai d’Art i Creació Contemporanis (Plaça de les Hores, s/n), al telèfon 93 774 22 23 o bé al correu electrònic info@muxart.cat.