Sergi Pérez puja al primer lloc del podi en el debut al Supercampionat d’Espanya de Rallyes

565
Sergi Pérez
Sergi Pérez

El pilot martorellenc de l’equip RACC Sergi Pérez s’ha estrenat amb molt bones sensacions al Rallye de Sierra Morena (Còrdova) en la primera cursa del Supercampionat d’Espanya de Rallyes amb el cotxe Peugeot 208 Rally4. En la 40a edició d’aquesta prova, que va tenir lloc el 18 i el 19 de març, Pérez i la seva copilot, Lorena Romero, van fer-se amb la primera plaça debutant en la Beca Junior RTS 2023 que va rebre el curs passat i que ja ha començat a gaudir. Aquest ha estat el primer capítol de la prova estatal on Pérez correrà durant tot l’any i que suposa el primer test com a major d’edat.

Pérez i Romero van oferir un ritme molt alt des dels primers metres del circuit i van ser capaços de deixar-lo enllestit en la primera jornada, allunyant-se per més de mig minuts els seus perseguidors més immediats. Dins de la categoria Beca Junior RTS 2023 Pérez i Romero van ser el cotxe més ràpid, aturant el rellotge en 1:50:56.4 i deixant darrere les parelles Àlex Español i Axel Coronado (a 54.5), Gil Membrado i Manel Muñoz (a 4:59.0), Santiago Garcia i Néstor Casal (a 9:40.3) i Mario Borbolla i Diego Cruz (a 1:25:23.7).

Segons Sergi Pérez, “la cursa va anar perfecta i vam tenir la sorpresa que vam liderar-la de principi a fi i vam guanyar el nostre campionat”. El pilot martorellenc ha exposat que viatjaven a Andalusia amb la intenció d’aprendre al màxim i creu que han aconseguit les seves fites en el debut.

Sergi Pérez, pilot RACC

La bona actuació de Pérez i Romero va dur-los a imposar-se amb autoritat durant tot el cap de setmana, un fet que destaca el martorellenc: “Vam guanyar les dues rodes motrius i vam fer el 9è lloc de la general, així que estem molt contents d’aquesta estrena i amb moltes ganes de continuar, vam aprendre molt”.

D’aquesta manera, el pilot martorellenc ha sumat 28 punts en la classificació general d’aquesta categoria. Traslladant el temps a totes les categories, Pérez i Romero s’han situat a la novena plaça de la taula general del Rallye Sierra Morena. La propera cursa tindrà lloc el 15 d’abril a Lorca (Múrcia) i serà l’estrena en terra aquest curs.