El pilot Sergi Pérez tanca la temporada de ‘car cross’ i provarà sort a la muntanya

1061

El martorellenc Sergi Pérez, pilot de categoria júnior de l’equip TRS, ha acomiadat la seva participació al Campionat d’Espanya d’Autocross a Lleida, en la segona i última cursa de l’estatal en aquesta modalitat. La prova, que es va disputar el passat cap de setmana, va portar sorpreses en la cursa de tancament. Una avaria al cotxe i una penalització de l’organització van marcar la participació de Pérez en aquesta cita.

A Lleida, Pérez hi arribava després d’una prova a Mollerussa el mes d’octubre on no va poder oferir les seves millors prestacions. Amb l’objectiu d’apropar-se al podi ben aviat, el martorellenc va viatjar-hi divendres per a una millor preparació.

En la sessió classificatòria, Pérez va patir el trencament d’una part del cotxe, que el va obligar a endarrerir la seva posició fins la cua. Conscient de la dificultat de sortir últim, va capgirar-ho a la cursa de diumenge, amb bon resultat. Ell mateix explica que “em va motivar molt sortir cinquè, perquè intento córrer molt per atrapar els de davant i avançar-los”.

Sergi Pérez, pilot TRS

El pilot va signar una de les millor actuacions de la cursa, però els comissaris van interpretar com a il·legal un dels seus avançaments. I va arribar una penalització que el va deixar fora del podi. Segons Pérez, “va ser una sanció no gaire justa, però va ser decisió dels comissaris”.

Sergi Pérez, pilot TRS

Amb la sanció, va baixar fins al cinquè lloc de la taula -tres posicions més enllà de la que havia aconseguit- i va acabar fora del podi en el seu segon any consecutiu dins d’aquesta categoria.

Sergi Pérez no tindrà gaire temps per descansar aquest cap de setmana, i és que prendrà part al Campionat de Catalunya de Muntanya que tindrà lloc a Ullastrell, dissabte i diumenge, i que organitza l’Escuderia Penedès. La cursa permet als participants prendre-hi part dissabte, diumenge o tots dos dies, i preveu quatre pujades per dia, dos d’entrenament i dos de cursa oficial. Sergi Pérez participarà en el grup N i hi serà tot el cap de setmana.