S’inicia el cicle de seminaris ‘L’Esport Saludable al servei de l’Educació i la Cohesió Social’

512

En el marc del calendari d’activitats de celebració de Martorell Ciutat Europea de l’Esport 2023, l’Ajuntament de Martorell ha programat un cicle de seminaris amb l’objectiu de generar coneixement i compartir experiències sobre ‘L’Esport Saludable al servei de l’Educació i la Cohesió Social’. El primer seminari portarà per títol ‘Esport i Salut: Recepta sanitària esportiva i social’, i tindrà lloc el 16 de març a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural de Martorell, de 9.00 a 13.30h.

En aquesta jornada es presentarà el projecte ‘Live-Well Glasgow Life‘ de la mà de les seves impulsores. Un programa en col·laboració amb el Servei Nacional de Salut del Regne Unit (NHS) per a la pràctica d’exercici físic com a base per a la millora de la salut del conjunt de la societat.

Els assistents coneixeran altres programes d’Esport i Salut que ja s’estan desenvolupant a Catalunya amb la participació d’agents com l’Agència de Salut de Catalunya, col·legis professionals i altres ajuntaments del territori.

A més, es posarà en comú reptes de futur, experiències i oportunitats en una taula rodona que comptarà amb la participació de tècnics i professionals d’aquests àmbits. Podeu consultar el programa complet de la jornada i fer la vostra inscripció a través del següent enllaç.

El Cicle de Seminaris ‘L’Esport Saludable al servei de l’Educació i la Cohesió Social’ neix en el marc del calendari d’activitats de celebració de Martorell Ciutat Europea de l’Esport 2023, amb l’objectiu de generar coneixement i compartir experiències al voltant de l’esport.