Social Lovers i Gamers porta el fenomen ‘booktuber’ i un torneig de videojocs a la Biblioteca

839

L’associació Social Lovers i Gamers Baix Llobregat organitza aquest divendres 10 de març, a les 18.00h, a la Biblioteca Martorell una xerrada sobre el fenomen booktuber a Internet i un torneig de videojocs. L’esdeveniment comptarà amb el suport de Barbilla&cia i Nintenderos. La participació és gratuïta però cal inscripció prèvia.

El gran fenomen dels llibres a la xarxa són els booktubers, “joves lectors amb milers de seguidors que comparteixen les seves passions vers els llibres a través d’un canal de Youtube”, ha definit el martorellenc Albert Gil, membre de Social Lovers i Gamers. “Aprofiten el 2.0 i tenen prou amb una càmera web, un ordinador i la seva retòrica. Els booktubers fan crítiques i comparteixen amb els seus seguidors costums, manies, jocs i altres fílies relacionades amb els llibres”.

El booktuber Barbilla&cia impartirà una xerrada” sobre el món del còmic i els videojocs, les seves preferències en l’àmbit dels seuperherois i el gènere d’acció”, ha dit. Tot seguit, es donarà pas al torneig de videojocs amb Mario Kart i Smash Bros de la Wii U.

L’entrada és gratuïta però cal inscripció prèvia (oberta fins el mateix divendres). “Totes les activitats tenen una mateixa finalitat: jugar, compartir i gaudir dels videojocs, però amb un temps moderat”, ha remarcat Gil.