Sorea suma a Martorell 900 euros per La Marató de TV3

1970
Visita i dinar a les instal·lacions de Sorea, a benefici de La Marató de TV3
Visita a Sorea

La unitat operativa del Baix Llobregat Nord de l’empresa Sorea ha fet una aportació de 900 euros a la Marató de TV3. Els diners s’han aconseguit a partir d’un conjunt d’activitats organitzades, la més destacada de les quals va ser la visita guiada a les instal·lacions i el dinar del passat 2 de desembre. Les aportacions ciutadanes van ser de 450 euros, i l’empresa es va comprometre a doblar la xifra per lluitar contra les malalties infeccioses.

La campanya a benefici de La Marató és pionera a aquesta empresa del sector del medi ambient que gestiona tots els processos relacionats amb el cicle integral de l’aigua en diferents punts de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears. En el cas de la unitat operativa local –que engloba els municipis de Sant Esteve Sesrovires, Gelida, Sant Llorenç d’Hortons, Castellví de Rosanes i Martorell- es va desplegar el 2 de desembre, amb una visita guiada a les instal·lacions d’abastament d’aigua potable.

El cap de servei de la unitat operativa, David Pons, explica que “a la cita hi van assistir 27 persones. Es va explicar el cicle d’abastament d’aigua potable al magatzem de Sorea, es va fer una visita guiada d’una hora als pous, a l’estació de bombeig de Can Bros i als dipòsits del Pou del Merli, i després vam fer un dinar”.

David Pons, cap de servei de la unitat operativa de Sorea a Martorell

Els treballadors de Sorea donaven el menjar per al dinar i cada assistent aportava una quantitat mínima de 5 euros a la causa. La suma dels diners obtinguts durant la jornada i les aportacions dels darrers dies “han arribat als 450 euros”. Com que Sorea es va comprometre a doblar la xifra recaptada, l’aportació total a La Marató serà de 900 euros.

David Pons, cap de servei de la unitat operativa de Sorea a Martorell

És el primer cop que Sorea pren part en una iniciativa d’aquestes característiques i, per Pons, “estem contents de la resposta, esperem que el nostre granet de sorra serveixi per seguir avançant en les malalties infeccioses”.  La Marató de TV3 s’ha marcat com a objectiu la lluita contra aquest tipus de malalties, causants d’una de cada tres morts al món.