La cantant Anna Roig publica ‘Aportar bellesa al món’ i enceta gira a l’abril

1538

La cantautora Anna Roig, professora a l’Escola de Música de Martorell, ha publicat aquest divendres el seu darrer disc, Aportar bellesa al món (Satélite K). L’artista de Sant Sadurní torna a la primera fila, deu anys després, i prepara gira que arrencarà el 21 d’abril al Festival Strenes de Girona.

El nou disc presenta “diferències respecte l’anterior. És molt més acústic, una mica menys produït a nivell de so, més natural, amb instruments més acústics, un punt jazzístic però més experimental”, explica Roig. Estilísticament, és “de temàtiques més introspectives, de reflexions que he fet durant tot aquest temps. Cançons més reflexives, de què passa amb la vida i què n’hem de fer”.

Anna Roig, cantant

El single del disc és Una abraçada de mare. Sorgeix d’una idea que va començar a gestar-se l’any 2017, quan l’artista fa tallers per a nadons a l’Escola Municipal de Música de Martorll. “Veia les abraçades de les mares i vaig començar a reflexionar sobre la seva importància en els primers anys de vida, i que els infants se sentin acompanyats i protegits”. Alhora, que “els adults retrobem aquest sentiment dins nostre i ens donem suport a nosaltres mateixos”, apunta la cantautora.

Anna Roig, cantant

La cantant s’acompanya en aquest treball d’Àlex Cassanyes als arranjaments, i incorporarà al directe Carles Sanz (piano), Carla González (contrabaix), Andreu Vilar (vibràfon), Ricard Parera (bateria), Alba Careta (trompeta), Jordi Santanach (saxo i clarinet) i el mateix Cassanyes al trombó. L’enregistrament del disc l’ha fet Ferran Conangla, especialista en aquest tipus de formacions acústiques. Jordi Casanovas ha treballat en la posada en escena.