Temps de ‘Setmana Gran’ a la Residència Sant Joan de Déu de Martorell

722
11a Setmana de la Residència Sant Joan de Déu

Aquest dilluns ha començat el programa d’actes de l’11a edició de la Setmana Gran de la Residència Sant Joan de Déu. El primer dels actes ha estat una actuació coral d’havaneres, a càrrec del grup de Gent Gran de Castellbisbal. La programació s’estén del 17 al 22 d’octubre i no hi faltaran els concursos, les sortides i les actuacions musicals de grups d’arreu.

L’equipament de l’avinguda del Camí Fondo organitzarà una activitat per dia des d’aquest dilluns i fins dissabte, amb la intenció de fer-ho passar bé “tant als residents com als seus familiars, però també per tal d’obrir casa nostra a tots els ciutadans i ciutadanes de Martorell”, destaca el seu director, Jonatan Triviño.

Jonatan Triviño, director de la Residència

La Setmana s’ha encetat aquest dilluns al matí amb les havaneres, però no serà l’única actuació musical programada per aquests dies, ja que també actuaran els Mariners d’Ègara -aquest dimecres 19 d’octubre a les 16.00h- i la Coral Amadeu Vives de Torrelles de Llobregat -dissabte 22 d’octubre a les 10.30h-.

A més, hi haurà temps per a un concurs d’estimulació cognitiva: una recreació del popular ‘Saber y Ganar’ de RTVE, “un programa que molts dels nostres usuaris segueixen per televisió”, diu Triviño. Es farà dimarts 18 a partir de les 11.00h.

Jonatan Triviño, director de la Residència

La gent gran allotjada a la Residència farà un passeig en família al Parc de La Sínia el dijous, com a una de les activitats estrella de la programació. Serà en dos torns: un de matí (11.00h) i un altre a la tarda (16.00h). Triviño també destaca la celebració de la Missa, el divendres a les 11.00h als jardins de la Residència:

Jonatan Triviño, director de la Residència

Sant Joan de Déu és un equipament preparat per acollir 135 residents i 35 més com a Centre de Dia, en els seus prop de 7.000 metres quadrats de superfície. La Setmana és una de les propostes més singulars que es proposa als seus usuaris i famílies.

Setmana Gran a la Residència Sant Joan de Déu