Sala5 Martorell (imatge: Xavi Velasco)

El primer equip del Sala5 Martorell va embutxacar-se dissabte el derbi contra el Barça Atlètic (7-4) i han pujat a la tercera plaça, convertint-se en un dels equips més destacats de les primeres cinc jornades de lliga. Els de Víctor González van tornar a sumar de tres en tres, és el seu segon triomf consecutiu, i ara registren 10 punts de 15 possibles.

A Martorell, el partit va començar dominat pels vermells, que molt aviat van avançar-se amb les dianes de Pau Albacete i Oussama Chefrau. Superat l’equador del primer temps, els blaugrana van sentir-se més còmodes i van respondre amb un golàs de Mamadou Touré que va escurçar distàncies. I Kokoro Harada va empatar el marcador, gràcies a una diana que possiblement entrarà en les millors dianes de la temporada. Amb el resultat igualat, els vermells van tenir temps per tornar a avançar-se en el marcador. Els gols de Ferran Ruiz, recollint un xut errat d’Eric Panès, i després el de Pau Albacete al límit del descans, recollint una pilota morta, van posar el 4 a 2 com a tancament del primer temps.

En la represa, els vermells van tornar a topar amb un Barça que va seguir amenaçant la porteria d’Imad Ruiz. Oussama Chefrau va fer el cinquè des del punt de penal, més tard va ser Eric Panès qui va pentinar dins una bona passada. Els de Sergi Altisent van tornar a veure porteria a quatre minuts per al final, però la resposta d’Oussama va ser suficient per sentenciar la victòria. L’entrenador martorellenc, Víctor González, va explicar que van saber patir i que van estar “més encertats en els duels físics”.

Víctor González, entrenador Sala5

Després d’aquest triomf, els vermells són tercers a la taula, amb 10 punts, i es preparen per visitar el Full Energia Saragossa, que és onzè i suma sis punts. Abans, el dimarts 18 d’octubre (21.00h), visitarà el Mataró en la disputa de la primera ronda de la Copa del Rei.

Empaten a domicili

El primer equip del CF Martorell va empatar dissabte al camp del FC Ascó (2-2) i se situa setè a la classificació. En un partit on va avançar-se de manera còmoda a la primera meitat, els blanc-i-vermells van arrencar molt endollats. En una acció dins l’àrea local, Albert Garrido va aconseguir un xut que va superar el porter Rojas i pocs minuts després, l’equip de Cuesta va fer el segon. Alfredo va robar una pilota en la defensa local, i va servir en safata el 0-2 a Eric Iglesias.

En la represa, el guió del partit va girar com un mitjó i els locals van anar a per totes. En només tres minuts, el FC Ascó va empatar mitjançant Jani i el partit es va trencar. Els de Cuesta, desconeguts, van poder marxar a casa amb un càstig massa gran, però finalment van emportar-se un punt.

Cuesta va reconèixer que van mostrar feblesa en l’inici de la segona meitat i van pagar cara la bona entrada dels locals: “a la segona part hem estat més febles i marxem amb un regust dolent”.

Javi Cuesta, entrenador CF Martorell

Els martorellencs sumen quatre punts de nou possibles i la setmana vinent tornaran a casa per rebre el CE Unió Cambrils, un rival directe. En clau femenina, derrota per la mínima contra l’AE Prat (1-2) que deixa els martroellenques a la tretzena plaça, amb quatre punts.

Sumen els primers punts

El primer equip femení del Club Handbol Martorell va sumar un punt contra l’Handbol Les Franqueses dissabte (26-26), el primer empat de la temporada després de quatre jornades amb les mans buides.

Tot i tenir possibilitats de desfer l’empat en l’última acció del partit, les groc-i-negres van errar i van marxar a Martorell amb un punt. El tècnic martorellenc va admetre que va ser un “triomf de grup”, en què tot l’equip va col·laborar.

Jordi Florenza, entrenador CH Martorell

Amb aquest empat, les martorellenques ajusten la part baixa amb el seu rival més directe, el Granollers Atlètic, ara a dos punts de distància.

En waterpolo, l’absolut masculí del CN Martorell va debutar divendres amb triomf contra el CN Igualada a casa (11-6). Els de Diego Vigo van oferir una intensitat alta des de l’inici, “estic molt content, és molt important per a la motivació dels jugadors”, i creu que van posar les bases per a la primera victòria a casa del curs.

Diego Vigo, entrenador CN Martorell

I en bàsquet, derrota del primer equip del Club Bàsquet Martorell dissabte a la pista de l’Alfindén per 82 a 76. Els blaus van presentar-se a Saragossa amb només un jugador interior, Jordi Catalán, i la seva expulsió va sentenciar l’equip, que va estar menys encertat en atac durant el segon temps. Els martorellencs són ara vuitens, amb una victòria i dues derrotes, i la propera setmana rebran l’UE Mataró.